REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Pregătiri de Ziua Marinei. Ce pretenţii au taximetriștii!

Pregătiri de Ziua Marinei. Ce pretenţii au taximetriștii!

Replica API 10 august 2019 | 00:00 241

Adresă transmisă în atenţia Primăriei Constanța

Adresă transmisă în atenţia Primăriei Constanța

Camera taximetriștilor din Constanța îi solicită primarului Constanței, Decebal Făgădău, să stabilească o întâlnire pentru a discuta cu privire la avenimentul ce se apropie cu pași repezi, respectiv Ziua Mrainei. Reprezentanții taximteriștilor solicită administrației locale să le amenajeze locuri speciale în Zona Peninsulaă, dar și instalarea unor echipaje ale Poliției Locale care să fie cu ochii pe taximetriști.

”Pentru a evita incidentele care s-au ivit în timpul festivalului Neversea, vă rugăm să dispuneți amenajarea unor locuri speciale în zona Peninsulară, cu ocazia sărbătoririi Zilei Marinei și a Sfintei Maria, pentru îmbarcare și debarcare clienți în taximetre, prcum și instalarea în zona respectivă a unor echipaje de la Poliția Locală care să dirijeze rutiera în acest sens și a nu permite taximetriștilor să refuze clienții sau să negocieze valoarea curselor. Totodată, solicităm să faceți demersurile care se impun privind marcarea stațiilor de taxi existente, așa cum sunt, să le putem folosi, să nu fie ocupate de mașini particulare, să fie controale și sprijin din partea organelor de control”, se arată în adresa transmisă de Camera Taximetriștilor Constanța primarului Decebal Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A venit blackcab in CT! Abia astept sa-si dezvolte reteaua si sa inceapa ai mei constanteni sa foloseasca serviciul asta. Sa va vad cum va curg balele prin cazanele voastre cand trec masinile lor incarcate cu clienti pe langa voi...
2
1
un sfat pentru taximetristi SPALATI VA BA RASA IMPUTITA
7
2
e plin de taximetristi tigani care stau cum 3-4 copii in case de chirpici mizere, cu tiganci imputite in salvari, mancand cartofi toata ziua si copii umbla nespalati
5
0
Sa vina UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER
8
1
Hai mai da-te-n pula noastra cu black cab-ul pizdii matii,ca prea iti faci reclama!La fiecare articol cu taximetristi te bagi si tu in seama cu black cab-ul pizdii la 3.50 km.Pai cand o sa stea black cab la masa cu uber si cu bolt ,care la CT intra cu 2 lei,respectiv 1.8?Vezi ca intram pe piata in 2 saptamani ,fraierica,asteptam tidulele de la ARR,pe care voi nu le aveti!
6
1
Pt limba romana apasa tasta 1. Fix din aceasta cauza au aparut aia.pt ca taximetria a devenit refugiu celor fara o scoala fara un minim de bun simt cu un cazier bogat si un permis luat,habar nu am cum. Lasa tu uber bolt blackcab.apropoo ieri am facut o cursa cu blackcab,A6 amice,A6 piele bun simt m a luat din punctul A in punctul B.calatorie civilizata decena de 5 stele.voi tot cu cazanele voastre infecte galbene? SUFERITI CU DECENTA!!!!
1
3
Ba da chiar ti-e greu sa chemi politia pe capul unui taximetrist daca simti ca te face la buzunar? Va smiorcaiti ca prostii, ardeti-l pe prost si gata balciul. Numai nemultumiti in tara asta dar sa faca ceva.....
4
0
Camera uberistilor ,ce zice?Camera blackabistilor si a boltistilo ce zice?Dar camera yangishtilor?
3
0
o singura rezolvare la aceasta problema : UBER punct.
6
0
Este o handicalata nu un handicapat. Se numeste Mirela Pascal si are doctorat in numere nu in litere.
3
1
iarasi te apuci de scris articole cand bei ? Uita-te ma handicapatule cate greseli ai in articol !
4
0
toti la japca.
4
0
In momentul in care cei care au votat conducerea camerei taximetristilor nu mai exista din diverse motive sunt foarte curios cat de legal constituita este aceasta camera! Nu stiu cum isi permite acest neavenit Lica Neagu sa vorbeasca in numele societatii mele,iar pentru cultura lui daca lg38 din 2003 a taximetriei te obliga sa nu refuzi un client legea 31 din 1990 privind functionare societatilor prevede selectarea clientelei! Asa ca sa taca dracu din gura!
5
2
In Constan
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272