REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pregătiri pentru Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral

Pregătiri pentru Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral

Mirela PASCAL 30 iunie 2023 | 12:30 1804

Pregătiri pentru Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral, aflat la ediția a Il-a, eveneminet organizat de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events. Black Sea Air Show, ediția a -Il-a va avea loc pe 05 august 2023, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța!

Pregatiri pentru Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral
În spectacolul aerian special vor evolua inclusiv piloții de la Șoimii României, Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române precum și alți invitați surpriză, care își vor demonstra măiestria și performanțele.„ Ne bucurăm să anunțăm cea de-a doua ediție a Black Sea Air Show. Este o provocare pentru noi organizarea acestui show aerian, la 4 ani de la prima ediție, într-un timp foarte scurt. Împreună cu partenerii noștri, vrem să aducem în fața publicului și de această dată numere inedite de acrobație aeriană. Spectatorii se vor putea bucura și de o expoziție deosebită de aeronave și echipamente aeroportuare.
În cadrul primei ediții a acestui show aerian am înregistrat o participare semnificativă, reunind un public de peste 15.000 de spectatori. Îi așteptăm și în cadrul celei de-a doua ediții, în număr cât mai mare! ”, spune Bogdan Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța


Pregatiri pentru Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral
„Ca Tour-operator de turism și evenimente, suntem onorați să fim desemnați, din nou, partener oficial în deplina organizare a celui mai mare eveniment aviatic de pe Litoral. Constanța și Litoralul românesc, ca destinație, merită un show aerian de excepție, iar noi promitem un spectacol chiar și mai mare decat ceea ce am reușit la prima ediție!
În 2019 am oferit emoții și amintiri de neuitat pentru peste 15.000 de spectatori și vizitatori, care, în tot acest timp, ne-au intrebat când vor putea participa la următoarea ediție! Ne aflăm în plină organizare a acestui eveniment și invităm, de pe acum, constănțenii, dobrogenii și turiștii vizitatori ai Litoralului românesc să salveze data în propria agendă, pentru un 5 august de senzație! ”, a spus Corina Martin, reprezentant Mistral Tours & Events:
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate cea de sub mine. Nu mai scăpăm de nenorocita asta deloc?
1
0
Chiar nu se poate nimic fără BALENA? Balena de Corina adică? Ne cretinizăm pe zi ce trece. Umflata asta pe mână cu Mazăre și acum pe mână cu Chitac ne face viața? Bai da p****i suntem. Premianți de p****i.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468