REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Preluat de Spitalul Judeţean, în celebrul Spital de Oase de la Eforie RIŞTI SĂ MORI DE FRIG! Iată imaginile GROAZEI

Preluat de Spitalul Judeţean, în celebrul Spital de Oase de la Eforie RIŞTI SĂ MORI DE FRIG! Iată imaginile GROAZEI

Replica API 4 decembrie 2015 | 14:16 297

foto: replicaonline.ro

Problemele continuă la spitalul de oase din Eforie Sud. Mai mulţi angajaţi ai spitalului reclamă că în acest moment nu există căldură în unitate, iar consultaíile se fac în frig. Pacienţii şi-au adus calorifere electrice de acasă, însă au voie să le folosească până la orele 22;00, relateză Gazeta de Năvodari.

Situaţia în care se găseşte spitalul de oase din Eforie Sud este deplorabilă. În acest moment, deşi temperaturile pe timpul nopţii coboară sub zero grade celsius, pacienţii sunt nevoiţi să scoată calorifele electrice din priză. Acestea sunt aduse de acasă chiar de către pacienţi. Despre aceste aspecte ne-a povestit şi un angajat al spitalului care a dorit să rămână anonim.

“Sunt zece calorifere în tot spitalul, care urmează să fie date și ele, probabil, la fier vechi. Fostele calorifere au fost date și ele la fier vechi. O mică parte dintre ele a fost înlocuită cu calorifere electrice, iar acestea funcționează după un program. Numai până la ora 22.00. După această oră, se opresc. De ele se ocupă doamna inginer Neagoițescu, care ține legătura cu directorul care o sună când trebuie să le închidă și când trebuie să le deschidă. Directorul ne minte că ne aduce combustibil și nu ne aduce. Suntem obligați să facem și economie la curent, să facem curățenie cu geamurile închise ca să nu intre frigul de afară înăuntru”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, unul dintre angajații spitalului.

articol complet:

http://www.gazetadenavodari.ro/cu-frigul-in-oase-eforie-spitalul-groazei/

În acelaşi context, reamintim că Ionuţ Anghel, consilier local în Eforie, susţine readucerea spitalului la administraţia locală. "Spitalul de Oase trebuie să redevină ce a fost, să fie preluat înapoi de oraş. De când a devenit secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa, în această unitate nu se mai face medicină. La ora 16.00 are lacătul pus pe uşi!", susţine Anghel.

UPDATE:

Managerul Spitalului Judeţean, dr. Dănuţ Căpăţână, a dorit să transmită telefonic cotidianului "Replica" faptul că: "Aşteptaţi-vă la confruntări cu avocaţi (...). Nu au fost niciodată probleme. Să fie foarte limpede şi clar. Noi dăm căldură din luna octombrie fără întrerupere. Avem documente. Dacă vă luaţi după Gazeta de Năvodari este treaba dumneavoastră. Noi am făcut deja diligenţele la avocaţi, inclusiv la CNA".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272