REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PREMIERĂ în Constanța: POLIȚIA LOCALĂ a luat parte la defilarea de Ziua Marii Uniri

PREMIERĂ în Constanța: POLIȚIA LOCALĂ a luat parte la defilarea de Ziua Marii Uniri

Replica API 3 decembrie 2018 | 02:05 963

Constanța, asemenea întregii țări, sâmbătă, 1 decembrie a.c., în sărbătoare. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu a fost centrul atenției constănțenilor, de Ziua Națională a României, fiind locul unde au avut loc defilarea structurilor militare, a poliției, pompierilor și jandarmilor. De precizat că, anul acesta, pentru prima dată, în cadrul paradei a defilat și un pluton care a reprezentat Direcția Generală Poliția Locală Constanța, dar și trei autospeciale din cele 25 din dotarea instituției.

Și, ce e drept, includerea Poliției Locale în parada de anul acesta vine ca o încununare a eforturilor depuse de reprezentanții instituției pentru transformarea ei: mărirea efectivului – coincidență, în anul Centenarului, au fost angajați 100 de noi polițiști locali, cu atribuții pe ordine publică -, au fost achiziționate uniforme noi, autoturisme noi.

„Astăzi, la 100 de ani de la Marea Unire, România trebuie să își arate din nou nevoia de reîntregire a pamântului nostru. Este momentul în care trebuie să trecem de la celebrarea a ceea ce au făcut înaintașii noștri la ceea ce vom face noi. Și, dacă la finalul existenței noastre vom fi făcut mai mult decât cei de la 1918, înseamnă că suntem într-adevar o națiune mândră și liberă, o națiune care poate sta alături de cele mai puternice ale lumii.

Dacă la acest moment găsim mai multe lucruri care ne dezbină, cred că doar un ast fel de vis ne va da tuturor celor care simțim românește, puterea să facem ceea ce gândim toți, dar spunem puțini:România Mare! LA MULȚI ANI, ROMÂNI! LA MULȚI ANI , ROMÂNIA!”, este mesajul transmis de Direcția Generală Poliția Locală Constanța, de Ziua Națională a României.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu te-am jignit retardule,iar ca sa te convingi cine semneaza intra pe site-ul primariei si vezi regulamentul de functionare. Dupa ce ca bubuiti de prosti mai sunteti si ingamfati iar ce priveste proveniti din MAI probabil sunt cei dati afara in 2011!
0
1
Nu erau destui prosti cu capatini de tabla, trebuia sa mai apara si astia!
1
1
Politia Locala Constanta este in plin proces de modernizare. Bravo lor. La Mangalia oare cand ?
2
1
Mai bine stateau in banca lor. Nici sa defileze n-au fost in stare.
3
1
majoritatea santetiniste inculti . pol. loc este aparat de stat , un mare procent au studii superioare si o buna parte provin din cadrul MAI . regulamentul pol. loc. nu este semnat de STROE , prostule care esti . este L155 aprobata in parlament si publicata in Monitorul Oficial , dar daca toti astia care comentati negativ SANTETI ANALFABETI SI INFRACTORI -- ce sa mai zicem ...
2
2
vreo 25 de frustrati din 4000 care au accesat materialil...e f bine
1
2
Pai daca nu se mai inroleaza nimeni in armata ca voluntar umplem cu gunoaie de la militia locala si figuranti de la srlul numit asociatia culturala tomis.
4
1
PATRANJEII LUI FATALAU
11
1
Ce legatura au studiile superioare cu institutiile din aparare! In ce categorie se incadreaza functionarii publici din primarie? Anul viitor vor defila probabil si cei de la administratia pietelor sau de la autorizatii in constructii! De cand face parte politia locala din ATOP? Si din cate mi se pare mie regulamentul de functionare al p.l. este stabilit intro sedinta al carui presedinte este semnat Felix Stroe deci unde este legatura?
11
2
Sunteti tampiti? Si anul trecut a defilat politia locala. Si de unde pana unde este asociata politia locala cu armata? Acesti gardieni publici vopsiti au mult prea multa putere si creier cat ghinda. Dar ce asteptari sa ai de la fagadau cand el are tupeu sa iasa si sa spuna ca toate strazile au fost deszapezite in timp ce oamenii erau blocati in zapada?!
13
2
Peste 50 % din politistii locali constanteni au studii superioare ! Pt. comentatorii de mai jos : Asa ca nu mai mancati cacat ! La Multi Ani ROMANIA !
8
13
Verificati ce studii au politstii locali si o sa constatati ca aproape toti sunt absolventi a cate doua facultati. Nu este o gluma. Sunt tineri scoliti care au fost atrasi de un salariul frumusel. Presa, va rog, verificati
11
20
Politia Locala este politie politica pe fata. Este infiintata de mafiotii locali pentru burta lor pe banii nostri. Carnetul de partid face parte din CV. Jandarmeria este politie politica mascata. Ce preferati?
16
5
Daca cei de la locala au 4 clase, ma intreb cate clase au cei ce au comentat pana acum, este greu, este foarte greu
6
12
Doar nu vroiati hastagistii, useristii - deci sorosistii
3
7
si uite asa ajunge si locala sa ia parte la sarbatoarea nationala. angajati pe CV .. fara scoala speciala .. rusine rusine rusine .. oare cand vreodata o sa poata un pisat de local sa se ridice la nivelul unui angajat MAI sau MApN .. includ pompieri si smurd . ce stiu 4 clase astia ?
16
7
Bravo lor ,,reprezinta Politia locala Constanta,,,1918 IN DOBROGEA ERAU NUMAI SALBATICI,,MAI SUNT SI ACUM CATIVA.
5
10
Bai bine ca nu au fost si unguri dar la anu sa nu lipseasca gardieni pu.....si unguri
14
2
Lasati ne fratilor sa traim si noi
5
14
Gardieni publici deveniti politie paralela a primariei, dornica de afirmare. De accea si multe actiuni in multe cazuri exagerate la concurenta cu adevarata politie.
29
3
Vangura de agramati , tartani , ciobani , javre ordinare
23
3
mumu la locala pisavas in cur pe toti de parliti
18
6
Ai nostri dorm acasa pe tura de noapte!
21
2
SA MURITI IN CHINURI BAI GARCIOI IMPUTITI SI SHPAGARI!
10
14
Ciobani sa mai puna burta pe carte sa citeasca legile si sa lase paracrile sa prinda infractori tigari tigari
27
7
Sa-i futem in gura!!!
11
16
Absolventii scolilor de politie locala slugile credincioase a primarilor din Romania Lipitori de afise si scriitori de amenzi Cit trebuie sa mai suportam si plati aparatul stufos de intimidare si represiune Slugile in negru impreuna cu cele in albastru sustin mafia politica LA MULTI ANI ROMANIA
27
9
Sunt si ei militari ? Ori doreste Primaru sa aiba Politia lui ?
33
7
Am fost sa vad parada.Nu spun in ce localitate.Mai fratilor,e debandada totala.De cand nu se mai bate pasul de defilare romanesc care tinea cadenta dupa toba fanfarei acum defilarea e circ.Am vazut oameni maturi,grizonati in randurile militarilor topind contrar cadentei primilor din rand.Unul ridica mana mai mult,altul statea prea in spate,altul nu tinea mana stanga pe arma.Baaaaaa,faceti armata de ras.Nici 300 de metri nu sunteti in stare pe pamant sa mergeti aliniati si in cadenta si aia cu avioane pot zbura aliniat in viteza aia???Erau niste politiste in masini,in cur pe scaun si salutau...
40
2
Cea ma tare masina a fost cea de la Politia Locala Constanta - Alfa Romeo Stelvio.
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272