REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Premierul a discutat cu ministrul Agriculturii din Republica Moldova despre situaţia fluxurilor de aprovizionare

Premierul a discutat cu ministrul Agriculturii din Republica Moldova despre situaţia fluxurilor de aprovizionare

Replica API 9 septembrie 2022 | 00:00 727

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a primit, joi, la Palatul Victoria, pe ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare din Republica Moldova, Vladimir Bolea, cu care a discutat despre situaţia fluxurilor de aprovizionare cu produse agricole şi alimente, afectate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

Sursa foto: Guvernul României / Facebook.com

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Guvern, premierul Ciucă a transmis, de asemenea, că executivul de la Bucureşti are disponibilitatea de oferi Republicii Moldova "întregul sprijin" pentru a gestiona procesul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv din perspectiva domeniului agriculturii.

"În contextul în care România rămâne cel mai important avocat al aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, premierul a transmis disponibilitatea Guvernului de a oferi întregul sprijin pentru a gestiona procesul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv din perspectiva domeniului agriculturii. Totodată, prim-ministrul României a dat asigurări de întreaga deschidere a ţării noastre pentru a sprijini agricultorii şi fermierii din Republica Moldova, afectaţi de embargoul impus de Rusia, dar care beneficiază de accesul produselor lor pe piaţa Uniunii Europene. Cu aceeaşi ocazie, au fost abordate şi noi soluţii de a procesa produse alimentare ale fermierilor români în Republica Moldova", se arată în comunicat, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272