REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Premierul cere soluţii privind plata CASS în cazul deciziilor de impunere din perioada 2014-2017

Premierul cere soluţii privind plata CASS în cazul deciziilor de impunere din perioada 2014-2017

Replica API 9 mai 2019 | 00:49 483

Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut Ministerului Finanţelor Publice să găsească de urgenţă soluţii care să extindă facilitatea privind plata opţională a contribuţiilor sociale de sănătate şi în cazul deciziilor de impunere din perioada 2014-2017 transmise persoanelor fizice care au obţinut venituri anuale sub nivelul a 12 salarii minime brute pe economie.

"Ştiu că mulţi cetăţeni au primit de la ANAF decizii de impunere pentru perioada 2014-2017 privind plata contribuţiilor sociale. Având în vedere că de la 1 ianuarie 2018 persoanele fizice care obţin venituri anuale sub nivelul a 12 salarii minime brute pe economie nu datorează contribuţii de asigurări sociale de sănătate decât opţional, solicit Ministerului Finanţelor Publice să vină de urgenţă cu o soluţie care să extindă această facilitate şi pentru perioada 2014-2017. Ca prim-ministru, sunt preocupată de protejarea veniturilor populaţiei şi eliminarea unor nedreptăţi. Nu este normal ca oamenii să fie împovăraţi cu obligaţii fiscale injuste în raport cu nivelul veniturilor încasate, iar cetăţenii care au primit decizii de impunere trebuie să ştie că vor beneficia şi ei de aceste criterii", a declarat premierul în debutul şedinţei de guvern.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne sugi pula mult si bine ! tu si cu adeptii tai , manati mai , hai-hai ! jegosilor v-ati vandut trantorilor ue !
0
4
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta manate de un nebun care crede ca oamenii aia adusi cu arcanul il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu pensii speciale si care este plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII.
5
0
nevesta ta cu buze moi , m-a lins delicios pe un singur coi !.....celalalt ma lingi tu , satana !
4
4
Gargara PSD-sta servita prostilor care casca gura la tuta asta si Haznaua trei! Prost sa fi, dar prost rau ca sa nu-ti dai seama ca-i numai propaganda pentru fraieri cand psd-ul cu docila lu DRACnea veorica au si bagat romanilor pe gat COPLATA! Adica salariile alea mari date la doctori tot romanul prost le va plati prin COPLATA .
7
2
banuiesc ca ai fost ironic a , nu inteleg de ce este cass obligatoriu cata vreme nu beneficiez de nimic iar medicii nu rapsund ptr refuzul lor de a presta si nici statul. cine vrea sa plateasca ok cine nu scoate din buzunar, n-ai? suferi si-sau crapi e simplu ! Sistemul asta comunist de pe vremea lu pazvante trebuie desfiintat si atunci se va vedea performanta !
9
0
In conditiile in care pentru marii industriasi se aplica amnistia fiscala, noi amaratii ramaneam sa sustinem bugetul tarii din salariul de mizerie pe care il avem.
9
2
Bravo. ..votez cu PSD
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272