REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Premierul Dăncilă a numit 15 reprezentanţi ai societăţii civile în CES

Premierul Dăncilă a numit 15 reprezentanţi ai societăţii civile în CES

Replica API 29 octombrie 2018 | 01:47 407

Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a numit 15 reprezentanţi ai societăţii civile în Consiliul Economic şi Social (CES).

Conform deciziei premierului, în calitatea de membru al Plenului CES au fost numiţi următorii reprezentanţi ai societăţii civile: Laura Popescu (Asociaţia Municipiilor din România), Sevastiţa Grigorescu (UCECOM), Ştefan-Bogdan Anicescu (Asociaţia Naţională a Surzilor din România), Daniela-Doina Bololoi (Asociaţia Help Autism), Traian Stanciu (Asociaţia RENINCO România), Tudorel Tupiluşi (Asociaţia Nevăzătorilor din România), Ghiorghi Filip (Asociaţia Totul pentru Tine), Anca Andreea Popa (Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului), Ioan Hurdubaie (Asociaţia Naţională a Cadrelor în Rezervă şi în Retragere din MAI), Vlad-Valentin Dediu (Uniunea Naţională a Studenţilor din România), Elena-Cătălina Surcel (Asociaţia Telefonul Copilului), Marian Pădure (Fundaţia Cartea Călătoare Focşani), Dorica Dan (Alianţa Naţională pentru Boli Rare România), Dragoş-Ioan Poparad (Asociaţia Tandem) şi Iulian-Costel Paraschiv (Asociaţia Partida Romilor "Pro-Europa").

Viorica Dăncilă a emis această decizie având în vedere o adresă a Ministerului Muncii.

Decizia premierului a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt.comentatorii care mananca cacat de teleorman. Sugeti pula fraierilor. Si voi siiti asta da nu va lasati. Mai sugeti o data ! Muie dragnea, muie pesede !!!
3
1
datorita voua ce comentati sub influienta unui pahar da bautura, am ajuns in situatia asta. Pensia marita este diminuata din punct de vedere al cresterilor pe toate ramurile. Inconstienta voastra nu are limite. Totul este pe fata iar voi continuati sa acceptati aducerea mortilor la vot. ne meritam soarta
3
0
eu pensionar userist imi place sa mananc cacwat cu toptanu ca asa am primit ordin de la stapanii mei ,nu conteaza ce spuneti voi ,banutii vin de la stapanii mei nu de la voi asa ca voi mai manca cacat mult si bine .Eu comentez, voi ma injurati ,Replica face audienta, toata lumea castiga !
1
5
tu , jigodie USR , poti sa mananci cacat in pizda ma-tii ? mai animalule , tu iei sute de euro pt mancat cacat de la usr-isti , alti pensionari se bucura pt mariri . Jegosule , ai grija ce suge fiica-ta , jelibon !
3
5
Pt. pensionar...Acesti analfabeti si puscariasi ti-au marit pensia au redus peste 100de taxe si multe alte avantaje pe care aia pe care ii lingi nici nu se gindesc sa tile lase.
2
6
aceasta analfabeta nu a nu mit nimic, a executat un ordin al unui puscarias si a citit biletelul- nu cel roz- acela a fost al lui tariceanu- dat de puscarias. Sunt curios cand vor ajunge acesti nemernici dupa gratii
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212