A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/replicaonline_rof9a4d1a3b7dc8fd1b677b75950b876468dff3445): Failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 177

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/core/General.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 5
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 137

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/core/General.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 5
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

Premierul, de Ziua Tineretului: Este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi dificultăţile | replicaonline.ro
2.4° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
2.4° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Premierul, de Ziua Tineretului: Este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi dificultăţile

Replica API 13 august 2022 527

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, vineri, că este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi cu bine perioada dificilă pe care o traversăm, marcată de efectele economice şi sociale post-pandemie, schimbările climatice şi războiul din Ucraina, într-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Internaţionale a Tineretului.

Nicolae Ciucă

"Ziua de 12 august, dedicată la nivel internaţional tineretului, o sărbătorim anul acesta cu gândul la provocările care se prefigurează pentru viitorul apropiat, pe fondul efectelor economice şi sociale post-pandemie, ale schimbărilor climatice şi ale războiului din Ucraina, care au bulversat, practic, întreaga lume. Este firesc în acest context să ne gândim la cum va arăta viitorul generaţiilor tinere şi să ne solidarizăm eforturile pentru a depăşi cu bine această perioadă dificilă, tema din acest an a Zilei Internaţionale a Tineretului fiind tocmai solidaritatea între generaţii", a afirmat Nicolae Ciucă, scrie Agerpres.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Acesta a subliniat că menirea oricărei generaţii tinere este de a prelua ştafeta de la generaţiile de dinaintea lor.

"Aflaţi însă la început de drum, tinerii au nevoie de sprijin pentru a se dezvolta pe plan personal, profesional şi social şi pentru a-şi pune în valoare fiecare calităţile şi astfel succesele lor pot deveni un câştig pentru întreaga societate. Ceea ce apreciez la tinerii noştri este motivaţia puternică pentru performanţă şi inovaţie, iar acest lucru s-a văzut în ultima vreme prin rezultate deosebit de frumoase pe care mulţi dintre ei le-au obţinut în diferite competiţii de anvergură, fie că vorbim de performanţe sportive, ştiinţe exacte, lingvistică sau alte domenii. Merită cu prisosinţă felicitări pentru munca şi perseverenţa cu care au ajuns la astfel de rezultate şi îmi doresc din toată inima să le asigurăm tinerilor toate condiţiile pentru ca ei să-şi poată împlini aspiraţiile în România", a afirmat Ciucă.

Premierul a punctat că actuala guvernare, la preluarea mandatului, şi-a asumat şi responsabilitatea pentru viitorul tinerilor.

"Ne preocupă problemele cu care ei se confruntă, ne adaptăm la provocările vremii şi am venit deja cu soluţii concrete pentru a sprijini tinerele familii şi studenţii cu credite subvenţionate de stat, prin Programul "Sprijin pentru România". Avem, de asemenea, la nivelul Guvernului, programe şi acţiuni prin care ne-am propus să-i familiarizăm pe tineri cu mecanismele decizionale, încurajându-i să se implice activ în viaţa societăţii. M-am bucurat să observ cu câtă seriozitate privesc ei viitorul şi am încredere în potenţialul lor", a evidenţiat Ciucă.

În încheierea mesajului, şeful Executivului le-a transmis o urare tinerilor români şi din întreaga lume.

"Vă doresc acel viitor la care visaţi şi succes în viaţă!", a conchis Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

o m uie nu vrei tu? vorba lu raposatu vadim!
0
0
Atunci sa inceapa domnul acesta asa zis Prim menistru sa bage si la tineret ceva pensii speciale
0
0
Pai avem solidaritate. Niste generatii au construit,altele au demolat. Toti au facut cate ceva. Vechii securisti au predat fraiele noilor securisti,s-au schimbat etichetele ,denumirile institutiilor care fac misto de cetateni,e de fapt o continua campanie de inrautatire a vietii in Romania. Avem si exod,ca vorbim nu de mii ci de milioane de romani plecati din tara,avem si solidaritatea strainilor care ne folosesc cam tot ce am avut,cu bucurie. Votam schimbarea ,adica schimbare intre profitori,nu in ceva mai bine pentru noi,deci populatia sprijina tot ce le face rau romanilor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359