REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Premierul Orban are argumente pentru revenirea la o viaţă normală după 1 iunie

Premierul Orban are argumente pentru revenirea la o viaţă normală după 1 iunie

Replica API 7 aprilie 2021 | 00:07 1272

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat marţi că susţine revenirea la normalitate după data de 1 iunie, adăugând că premierul deţine "argumente serioase" în acest sens.

Ludovic Orban

"Sunt convins că premierul se gândeşte la anumite lucruri şi sunt convins că în momentul în care a prezentat această perspectivă de reducere a restricţiilor după data de 1 iunie are la bază argumente serioase. În ceea ce mă priveşte, susţin acest lucru. Eu cred că sunt anumite elemente şi anumite informaţii care pot să implice posibilitatea de a reveni la o viaţa normală după 1 iunie", a declarat Orban, la Parlament, scrie Agerpres.

El a afirmat că acest subiect a fost discutat duminică.

"Am discutat subiectul chiar duminică. (...) Sunt convins că premierul este într-un dialog constant cu toţi partenerii de guvernare. În ceea ce priveşte perspectiva de revenire la o viaţă normală, de reducere a măsurilor de restricţie, mi se pare normal ca premierul care conduce acest Guvern să stabilească un obiectiv. Sigur că pentru atingerea acestui obiectiv este nevoie de o acţiune concertată la nivelul autorităţilor publice, dar şi la nivelul societăţii, pentru a putea ajunge la acest deziderat, acţiune care în mod evident trebuie să vizeze campania de vaccinare şi trebuie să vizeze o mai mare rigoare în respectarea măsurilor de protecţie", a explicat Orban.

Potrivit acestuia, "Sărbătoarea Învierii Domnului reprezintă un eveniment de importanţă capitală", iar oamenii pot participa la slujba de Paşti cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Premierul Florin Cîţu propune un comitet interministerial care să asigure, de la 1 iunie, revenirea la normalitate a României. El a precizat că acest comitet interministerial va include toate ministerele şi, de asemenea, se ia în calcul invitarea unor sindicate şi patronate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiam ca doar Presedintelui tarii i se declina functia ,in formula de adresare, si dupa incetarea mandatului, dar...sa mai citim !
0
0
Alo, Orban e premier s-au presedintele Camerei Deputatilor? Ori pe tractor, ori pe camion ?! Hahaha!!!
5
0
Sa intelegem ca voi stiti ca va fi rasturnat guvernul si Orban va fi noul premier??? E de urmarit...
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367