REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Premierul Orban: Vrem să înlăturăm PSD de la conducerea municipiului și județului Constanța

Premierul Orban: Vrem să înlăturăm PSD de la conducerea municipiului și județului Constanța

Replica API 24 iulie 2020 | 00:04 2445

Premierul Ludovic Orban, prezent la Constanța într-o vizită de lucru, a declarat faptul că alegerile locale, stabilite pentru data de 27 septembrie, nu se vor amâna.

”Deocamdată nu am intenția de a amâna alegerile. Trebuie să ne mobilizăm la capacitate maximă pentru prevenirea răspândirii virusului. Vom face o evaluare profesionistă a riscului epidemiologică, se poate face o campanie electorală care să evite adunările publice. Deocamdată, nu ne gândim la amânarea alegerilor" a declarat premierul Ludovic Orban.

Orban: Primăria Constanța nu a fost în stare nici măcar să repare acoperișul Cazinoului

”Ne zbatem să dăm Constanței o șansă, primăria Constanța nu a fost în stare nici măcar să repare acoperișul Cazinoului. Am ales să mergem pe mâna lui Vergil Chițac pentru că stă cel mai bine în sondaje, nu era normal să mergem în aceste condiții pe mâna altui candidat. Vrem să înlăturăm PSD de la conducerea municipiului și județului Constanța.”, a mai spus Orban.

SH., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaa si eu si eu vreau sa imi creasca doi dinti mari in cur si sa va apuc zdravaaan de nas.INsucesul va va urmari la Constanta va garantez.Oameni nu sint naivi asa cum opineaza Chitac candidatul de servici.
1
0
MSD SI TUTUROR VOTANTILOR HODOROGI SI ASISTATI ANALFABETI
9
7
sa ti iau pesedeu in salam partid de hoti si analfabeti cacat bolnav
8
6
Amice Dan Gunoaiele este Ciuma Galbena care a adus Covid-19 si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta si nu te mai lega de Psd ca nu are nici'o vina Gunoaiele dr Ciumei Galbene de PNL-isti trebuie sa dispara din Constanta asa ca shut up! Ca iti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie!
3
10
Daca inlocuiti niste jeguri cu ale voastre nu ne intereseaza. Dar, asa ca sfat, daca vreti sa faceti Un bine constantenilor,mai intai schimbati sefii mari de pe la perchete sa ai ba parte de justitie si oamenii de rand si nu doar cei cu bani!
6
0
Puteti sa vreti si rahat cu perje! Anii de zile in care PNL a facut blat cu PSD in CL, ca sa mearga afacerile la toti, nu-i mai vedeti? Asa repede uitati?
4
4
Zice betivanul asta ca PSD-ul nu a facut nimic la Constanta. Dar poate ne spune el ce a facut PNL-ul de cand e la guvernare. Ca eu vad asa : situatia Covid gestionata absolut dezastruos, imprumuturi uriase - 86 de milioane de euro pe zi la dobanzi mari, achizitii publice fara licitatie dar cu dedicatie, numiri politice in toate functiile publice, angajari in numar record intr-un aparat bugetar oricum supradimensionat, falimentarea a mii de firme prin raportari umflate care sa mentina starea de urgenta si mai apoi de alerta, numar record de someri... Astea da realizari.
8
10
mai du-te dracu. nu numai tu, dar oricare face parte dintr-un partid. numai de alegeri va pasa, de popor, la coada listei nenorocitilor. NU MAI VREM PARTIDE si O SA ARATAM ASTA LA VOT JAVRELOR
7
8
De ce nu spune dl Orban adevarul. La Cta intelegerea este in felul acesta: la primarie sa ramana Fagadau iar la CJ Lupu, fiindca Tutuianu a intrat in disgratia dlui Stroe. Deja stie toata lumea aceasta strategie si Sictir asta de Orban vine si ne vinde noua gogosi pnl-te.
9
3
Gunoaiele PSD-iste din Epoca Mazare si dupa trebuie sa dispara. Au distrus orasul.
12
7
trezestete bre din betie si vezi ce candidat aveti
18
5
Dnul ministru,acest oras a fost badjocorit,furat,distrus de clanul Mazare,multe terenuri,imobile,sunt pe numele asa zisului sot a lui lizeta haralambie. Aceasta putoare ordinara care avea si rol de peste pentru fam mazare,sa fie purificata la sange,stan gabriel fost viceprimar,sageata lui Radu,sa mearga la bulau langa mazare ,numai infractiuni a facut ,furt,hotie,spagi luate cu Lizeta,trafic cu minore,..Iuliana,iulia,Alexandra,Loredana din Baia Mare,Lidia, si inca 15 nume toate minore ,duse la mazare acasa de Mirea,Lizeta,Stan Gabi,Izabela. Sigur apar si inregistrari cu perversitatea acestor
11
2
foarte bine, incepeti cu ministrul justitiei catalin predoiu !!!
12
0
Cu cine PNL-ule?
11
0
Escrocherie pe fata: sa fie inlaturat PSD din Constanta! Dar cine e magarul de Orban si cu ce drept cere asa ceva? Se pare ca ii plac cifrele mincinoase infectati covid ale borfasului Arafat! Asa interlopii guvernamentali cer bani multi de la UE cu lacrimi de bucurie in ochi, profitand de boala coronavirus!
13
10
pnleul romania sa nu mai fie partide nici macar de sah si tableremi bridge si c...un singur viitor tara noastra are orban in picioare!
4
8
Auzi la Sica, ei vor sa inlature PSD de la conducerea primariei si consiliului local ptr ca asta e scopul lor. Despre constanteni si ce vor ei, niscava proiecte, zero absolut, multimea vida si gaura neagra din mijlocul galaxiei. Prin tipul asta de discurs, se descalifica orice om politic pentru ca arata ca dorinta de a accede la ciolan este mai mare decat orice aparenta de grija fata de comunitate. Adica, exemplul perfect fiind Chitac.
19
15
Cu asa candidat, aveti toate sansele sa o luati in brate! Amiralul este pamant de flori, nu are nici stofa, dar nici viziune de primar. Voi credeti ca lumea vrea sa faca experimente cu un astfel de personaj expirat? Sictir!
24
21
Gata? A ajuns Orban la partid? Si v-a scos cu biciul la postat?
18
18
Nuuuu... la vot baga starea de urgenta cu declaratie de completat. "Scopul deplasarii. Vot. Votati PNL? Nu. Deplasarea nu este permisa in situatia aceasta"
14
20
P$D la puscarie !
25
26
nu vom amana....alegerile....ne vom alege intre noi...la vot o sa vina p...lea...spataru...
17
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272