REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Premierul transmite condoleanţe familiilor victimelor incendiului petrecut la Institutul "Matei Balş"

Premierul transmite condoleanţe familiilor victimelor incendiului petrecut la Institutul "Matei Balş"

Replica API 30 ianuarie 2021 | 20:53 1341

Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj de sincere condoleanţe familiilor victimelor incendiului petrecut vineri dimineaţă la Institutul "Matei Balş" şi a adăugat că au fost luate "toate măsurile ca situaţia să fie stabilizată rapid".

"În această dimineaţă o tragedie a lovit Bucureştiul. Din păcate, cu victime. În primul rând, transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Din primul moment am activat Planul Roşu şi împreună cu Ministerul de Interne şi prefectul municipiului Bucureşti am luat toate măsurile ca situaţia să fie stabilizată rapid. În acelaşi timp au fost identificate locuri în alte spitale din Bucureşti unde au fost transferaţi imediat mai mulţi pacienţi. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiţii sigure. Un lucru este cert, de această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă. Despre cauze şi responsabili discutăm după ce avem toate informaţiile", a scris Florin Cîţu, vineri, pe pagina sa de Facebook, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu nu vezi ca si acum au nesimtirea si tupeul sa dea vina pe PSD!!!
1
0
coruptiaucide
9
0
intr-o tara normala impreuna cu nu stiu cat de sincerele lui condoleante trebuia sa inainteze si demisia!!! daca tot am ajuns o colonie cu mai multi stapani cumparand din bani multi toate vechiturile vestului de ce nu ii cheama tradatorii astia de neam si tara pe stapanii pe care i-au adoptat sa ne si organizeze si administreze!
11
0
nici nu vreau sa ma gandesc ce era la gura jegurilor astea ,daca acum ar fii fost psd la butoane.
13
0
Coruptia ucide!!! Dar nu se fac proteste ca serei nu organizeaza asa ceva impotriva tantalaului de klaun, marioneta celor din Vest.
11
0
aprobati bai ucigasilor medicamentele pentru covid si dati-le pacientilor in ultimul stadiu nu-i mai tineti la ATI pana mor ca sa va faceti voi planul la vaccinuri!!! Aia oricum nu mai au nimic de pierdut!!!
13
0
KWJ, MATU & Co demisii urgente!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212