REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Preot din Năvodari, filmat când butona telefonul în timpul SPOVEDANIEI! VIDEO

Preot din Năvodari, filmat când butona telefonul în timpul SPOVEDANIEI! VIDEO

Replica API 6 martie 2020 | 00:17 28167

Conexiune cu Dumnezeu, direct prin telefon. Anumiți slujitori ai Domnului au găsit de cuviință să aleagă metode de practică ce pot fi considerate cel puțin bizare. Este și cazul unui preot constănțean, parohul Bisericii "Bunavestire" din Năvodari, care a fost filmat în timp ce spovedea un enoriaș și, în același timp, butona relaxat telefonul.

Andrei Salomia, căci despre el este vorba, este un personaj care a născut o serie de controverse, după ce a decis să îmbine cele sfinte cu afacerile. Mai exact, atunci când nu slujește în Casa Domnului, Andrei Salomia ridică blocuri și construiește vile.

Contactat de ziarul Replica pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu filmarea în care preotul stă pe telefon în timpul spovedaniei, Andrei Salomia ne-a precizat: "Nu stau pe telefon in timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară".

La îndemnul preotului, am decis să ne aplecăm privirea către lucruri mult mai importante decât o taină sfântă luată în derâdere. De-a lungul timpului, Andrei Salomia a iscat o serie de controverse. Parohul Bisericii "Bunavestire" și-a depozitat în lăcașul de cult pe care-l administrează, piesele de mobilier ce urmau să ajungă pe terasa deținută de fiul acestuia, în stațiunea Mamaia.

Cu sau fără ajutorul lui Dumnezeu, preotul se descurcă extrem de bine în afaceri. Drept dovadă stau o serie de investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, dar și în orașul Năvodari. Este vorba despre căsuțe de vacanțe, pensiuni și chiar un bloc de locuințe.

VIDEO:

"Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni și voi face turism. Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică, ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a mai declarat, cu o altă ocazie, preotul Adrian Salomia.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MA APTIN DE A DA UN COMENTARIU URAT! ORICUM NU POT SA CRED ASA CEVA DIN PARTEA DANSULUI SI NU SANT IN MASURA EU SA IL JUDEC PE DUMNEALUI
0
0
ce spovedanie , avea ceva afaceri de facut sau intilniri cu niste curve. Inainte erau mai atenti la spovedanii pt.ca dadeau raportul la securitate , ca Spagoveanu zis Mache , Pimen de la Suceava zis Petru si Sidorovici, etc, niste ticalosi ,pusi pe facut bani.
0
1
Sa imi bag pl in voi de spagari sa va dau la muie de preoti de la constanta pana la timisoara
1
2
O panarama de om, acest preot ordinar.
2
3
Poate la sunat cel de sus
1
2
Zi zi sa mori tu ca muncesti de la 22 de ani.Uite oi sint activ de la 18 si nu am atiita A hotarit bor ca vb cu o credincoasa hai ca pute ni crezi Doar produci pt ei ciulmea sa fi fost sa spuma ca erai cu.mindrele pe mes Jalnic preotele jalnic
2
3
Ptr Escu: Seful acestui preot se numeste Spagoveanu. Cand trebuia dus la streang cine credeti ca-i lingeau mainile? Popimea din Navodari in frunte cu prea banosul Andrei. Cautati filmarile sa va convingeti. Tara de hoti comunisti. M u i e PSD
4
2
cred ca era ceva important,probabil pornhub ,xvideos...ala sub sutana...nebuniiieee
2
2
In primul rand e om...si in al doilea rand..nu e PSD ist, a mutat bobul ! Si care sunteti asa revoltat pe om, puteti sa faceti spume, ipocritilor !!
2
5
Poate l-a sunat familia unui decedat ,pt ca preotul are si o firma de pompe funebre pt care nu detine autorizatie sanitara de functionare de la DSP din moment ce nu apare pe site-ul DSP Constanta , dar doamna director Schipor din cadrul DSP Constanta nu aplica legea si se face ca nu stie de existenta firmei funerare a sfintiei sale. Doamna director Schipor sunteti platita din banii oamenilor care muncesc cu adevarat si nu acelor care huzuresc pe spatele oilor tampite care mai cred in povesti in loc sa creada in puterea lor de a schimba lucrurile .
7
0
Treburi mai importante decat sufletul omului????
2
1
Parea cam ingrijorat , probabil nu reusise sa atinga targhetul de 500 de femei ptr 8 martie , pe care cica il avea impus sa-l stranga , ptr a face la focuta un party.Deci ce a ajuns Biserica mai frate.Nu exista asa ceva , sa stea preotul cu telefonul la spovedanie.Oricum nu i nimic iesit din comun ptr el .Oricum il doare la basca , ca cine sa l traga la raspundere??? Sefu lui care -i si mai sef in astfel de lucruri .Cel putin la Navodari biserica a devenit un mijloc de a face politica , preotii dupa slujba ttebuie sa vorbeasca despre puscariasi autointitulati imparati de carton
2
1
De ce nu are final clipul? A da, pentru ca este decupat special.
0
2
Sincer se poate ca a gresit dar Este un preot care slujeste destul de bine si orice sluja al lui Este minunata, este unu din putini preoti din navodari care isi face treaba cum trebuie,nu mai judecati ca nu va luat nimic cu japca sau va luat mancarea de la gura ,dzeu e sus si are grija de totii ,poate multi ma vor judeca Pt mesajul meu dar Eu inca il consider un om minunat ,poate chiar era o urgenta
1
2
Sa nu uitam ca majoritatea popilor ortodocsi de azi sunt urmasii celor instalati de comunisti, dupa ce au pus mana pe putere in tara. Acesti popi fac un imens deserviciu bisericii ortodoxe. Lor li se datoreaza ascensiunea Bisericilor Reformate. La radio Trinitas se transmite mereu un cor barbatesc ce canta neglijent, behait si discutii cu limbaj de lemn.La un post adventist sunt discutii la obiect, legate de viata reala.
3
2
Traiasca PSD Cel mai hot popa si nenorocit
5
3
Rasplatit de Psd pt campaniile electorale facute in biserica .
3
2
Era pe Booking... Verifica rezervarile...
6
3
Prea slavite parinte, daca telefonu era pus pe vibratii, bagati-l in cur ! Pt satisfactie la max !
3
3
de ce mai gazduiti mess cand le stergeti. pe al eu l ati sters. sclavilor!
5
1
fratisu candideaza la primaria Corbu Gabriel Salomia
4
2
apoi fac ce fac de mult,iarna enotiasii ii ascult dar joaca pe telefon nu-l opresc,daca spagoveanu este seftanul popandailor din c-ta ce exemplu da japita este si normal ca ascultatorii sa-l imite
0
2
FACEA PLANU DE CAMPANIE CU MATEI, NU-I MAI SATURA DUMNEZEU
3
2
Cel mai bun serviciu la Romania.....Preot. Naste cineva, preot canta . Moare cineva, preot canta......Si tot tip busunarul plin si concedi peste concedi cu bani de la ortodox........BRAVO!!!!
7
1
Juca pacanele online...
14
2
2 milioane
6
1
Din salariul de preot si-a facut cele doua pensiuni cu 9 camere? De la 22 de ani munceste? Eu muncesc de la 14 ani si pana la pensie sper sa termin de achitat un apartament de 50 mp. Dumnealui cati ani de munca are? 200?
16
2
Nu mai votati psd pt ca votati aceeasi hoti..Salvati pielea lui Surdu care a luat 2apart ANL lui fiisu,pe Chelaru cu blocurile,pe Manu cu asfaltul,pe Pandici,pe toti escrocii care va fura,oe rafael care l a pus Cristi popescu sa isi i-a Volvo de 100mii..asta votati,pe Draghici care si-a facut Cherhana pe terenul taberei...votati...ca tot saraci veti fi!
14
5
Daca superiorul acestui popa este un om corect atunci in maxim doua zile trebuie sa citim ca popa asta a fost dat afara din biserica,pentru ca spovada este un sacrament al biserici ori popa asta ce face:"vorbeste tu ma acolo pentru ca eu am treaba".
29
1
Sa iti trag muie domnu popa
14
3
meseria de popa nu este decat un job si atat. asta nu inteleg multi. meseria de popa ortodox nu este nimic dumnezeiesc. pentru ca orice face popa nu este scriptural, este un job bine platit si atat
13
2
parca zici ca aia de sta-n genunchi s-o bagat pe sub patrahirul preotului sa i-o ia-n gura, urat obicei la ortodoxi, la catolici nu se face asa, sa te pui in genunchi pe dinaintea popoiului
16
6
Daca mai avea si tel de la Apple e clar,vandut sigur!In biserica cu simbolul PACTULUI SUPREM?Prima cadare a omului simbolizata pe un device portabil adus in biserica?Ce e asta?Daca avea Huawei il credeam ori prost de buna-voie,ori pro-China de buna-voie sau prostie,dar...asa?Tuns ca securistii post decembristi el,dadea "voice" direct cu "spovedania" la secu' sa nu mai consume timp,benzina pana la sediu!Ala era raportul "voice" cu enoriasul care "recunoaste" cu gurita lui o eventuala infractiune,oare ce facuse baba?
11
6
Cred ca la poze si la filmari suntem cei mai buni din toata lumea da la munca nu.Am devenit fotografii cei mai buni.Tara asta nu are viitor asa.
8
15
Daca ati fi mers la o slujba tinuta de Parintele Andrei sa vedeti ce voce are si ce pilde tine chiar v-ati rusina ! Cei ce ati facut pacatul asta rugati-va sa va ierte Psdintele ca altfel multe nenorociri se vor abate peste voi ! Oare sunt mai de treaba masonii care au pus Diavolii in capul mesei ?
13
27
Un escroc ordinar pe care teodosie il numise sef peste protopopi
25
10
Pe dracu. Era pe chat cu sf petru, verifica daca ceea ce spune persoana spovedita este adevarat.
30
3
Era live cu Matei organizau alegerile
26
6
uitati-va la spotlight, filmul care a castigat oscar in anii trecuti. mai zici sa crezi in trimisii lui dumnezeu pe pamant.. tu iti spui oful in fata popii si dereglatul se joaca pe telefon.. parinte, fcem un counter strike online?
22
6
Isus a descris preotii. Lacomi, harpareti, dornici de castig necinstit. Probabil ca la scoala de popi sunr predate tainele comportamentului ortodox.
29
6
Oameni buni nu mai denigrati acesf om pt ca si el e om ca fiecare iar daca are e bine ca asa nu mai trage de enoriasi iar daca nu avea si le percepea taxe mari iar pt voi era um hot. Iar in ceea ce priveste spovedania omul arunci cand sta la spovedanie , coboara duhul sfant si vb cu el iar preotul este ca si cand un martor la ceea ce se intampla de aceea nu e musai sa stea cu ochii pe cel ce se spovedeste.
5
32
Totusi exista in toate niste limite care trebuie respectate Din cate vad parintelul sare calul
25
4
Un golan! LASA TOTUL SINURMRAZA-MA E INDEMNUL LUI ISUS PT PROSTI???? Bai preot nesimtit! Iesi afara dun Sf Biserica
27
6
Piei Satana , sa nu te mai vedem niciodata jeg de om , Teodosie fa l sa dispara jegosul asta , ca de nu dam foc la tot !!!
22
6
La blagoslovit dzeu cu niste gigabyti ,ce era sa faca omu?Si da ne noua doamne giga cel de toate zilele!!!
20
4
Bagane-am pwla-n botul lui de hraparet !
20
8
Huoooooo ordinarilor
26
4
Asta este un bulngiu. O sa i dau foc la masina
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108