REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Preoții și oamenii legii au distribuit Sfânta Lumină VIDEO

Preoții și oamenii legii au distribuit Sfânta Lumină VIDEO

Replica API 18 aprilie 2020 | 23:20 6074

În seara de sâmbătă, 18 aprilie, a început procedura de distribuire a Luminii Sfinte în județul Constanța. Astfel, începând cu ora 20.00, preoții din Cernavodă, municipiul Constanșa, și nu numai, au început să împartă deja Lumina, fiind ajutați și de polițiști. Acest lucru se face și cu ajutorul voluntarilor.

Reamintim faptul că ÎPS Teodosie, a anunțat că în cursul nopții de sâmbătă, 18 aprilie, în jurul orei 23:30, Lumina Sfântă va fi adusă în Portul Tomis, mai exact la Catedrala „Sfinții Petru și Pavel”.

VIDEO:

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la biserica de pe badea cartan trebuie sa dai bani ca sa ai scaun, preotul de acolo iti da dreptul sa stai pe scaun numai daca i-ai dat bani, e ca un fel de taxa lunara, stai jos numai daca dai bani, daca nu stai in picioare. La catolici toti stau jos, si pe gratis, nu pe bani
6
1
La biserica sf Spiridon c-ta s-a dat pasca si lumina numai la personele care au platit contributie .Rusine .
8
1
daca ne apucam sa distribuim ceva in toata Romania nu reusim nici in mai multe zile, dar astia sau lumina in a matter of hours
5
1
Cum este posibil avionul cu lumina sa aterizeze la ora 19 00 si sa fie oferita credinciosilor la ora 20 00 in Constanta mai vine si de pe mare se spune la tv
5
2
cat de prost sa fi sa crezi in iluzii si fiinte fictive
4
1
HRISTOS A INVIAT ! ...tare omu, si-a revenit. a impartit lumina si pasca si s-a dus acasa, le multumim COVIDIOTILOR din BOR k vindeca poporul, de tot
6
1
Aloooooooo de dreptul la libera exprimare ati auzit ziarul REPLICA ? Cind vreo persoana vrea sa apara cu poza si comentarii ,lasati loc de comentarii , nu le taiati dreptul de a avea o opinie !
4
1
este inceputul sfarsitului ! Dumnezeu a aratat oamenilor ca se poate sa te rogi si sa ai credinta in suflet fara biserici si fara popi. Si ne atatat sa nu ne-o cautam noi insasi - cu lumanarea - !!!
10
2
christos a inviat? adevarat ca esti beat
10
9
NICI IN ZIUA SFANTA , DE PASTI, NU VA LASATI DE COMENTARII RAUTACIOASE,JIGNITI,HULITI. SA VA FIE RUSINE !.NU SUNTETI CRESTINI ADEVARATI ,SUNTETI ADEVARATI DIAVOLI .ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ! PTR. OAMENII CARE STIU SA SE BUCURE DE ACEASTA MARE SARBATOARE A ORTODOXISMULUI, HRISTOS A INVIAT, PACE SI LINISTE IN SUFLETELE VOASTRE.
12
13
Pot sa pun pariu ca multi dintre politicieni si acolitii lor banditii securisti cu afaceri... au fost la biserici in seara de inviere. Ei cred ca asa isi spala pacatele, doi bani nu dau pe regulile impuse pulimii de rand.
9
5
La puscarie cu vita saseasca
13
15
Cum huliti asa sa va ajute Dumnezeu !
15
8
Hristos a Inviat ! Paste linistit si sanatate, ca-i mai buna decat toate! Si rabdare ! Asta e , virusul asta nenorocit a tintuit o planeta intreaga, dar la cate creiere luminiate sunt, sigur se va gasii si leacul. Sigur, este trist sa vezi bisericile goale in aceasta sfanta sarbatoare, cum este trist sa stii ca copii nu se pot juca afara, batranii si multi altii abia mai fac fata acestei provocari.Cu totii suntem afectati, dar vom trece si peste asta. Cu adevarat a Inviat!
21
0
Paste fericit Teodosie TEODORA draq de hot MUE PSD MUE fagabou
14
15
Votati Teodosie
7
18
Suntem norocosi ca il avem pe preasfintitul Teodosoe. Un om ca el are nevoie Romania. Teodosie Presedinte!
11
24
Unul de pe aici ar tb.arestat....e purtator ilegal de creier
13
4
ANUL ACESTA A VENIT POLITIA SA VA DISTRBUIE LUMINA - ANI LUMINA !!! MULTUMIM ENEL PENTRU LUMINA ... E CEA MAI BUNA !
7
8
cine garanteza ca nu esti infectat.... in afara de prostie ...
8
6
Paste fericit!!! Luati Lumina de la muye fagabou
12
7
veniti de luati lumina din turbina!
10
6
Decind tot zic pa.cilea! Astia sunt impreuna:pochimea si sistemul.Pulimea fugarita,mintita,furata si batjocorita.
9
2
Da-te' n plm!daca vrei lumina bine,daca nu ,nu!numai baga strimbe pe aici!macar in zilele astea!Hai,Paste Fericit!
12
7
Tot ma ta cred
2
3
Stimata redactie. Vad ca un primar ne ureaza sa pastem fericiti. Nu stiu de la ce partid dar nici nu conteaza. Sigur nu v-a platit din buzunar. Cata vreme acceptati furturile pe fata nu pot decat sa va urez si eu : WV13 !!!
7
4
da' cine-mi garanteaza ca lumina aia e de la ierusalim? poate s-a stins cand spagoveanu a trantit usa la mertz si au aprins-o pe sustache, de la bricheta..
22
11
Are cratima dobitocule..
16
6
Mata garanteaza
14
18
Cine garanteza ca popi si militieni nu sunt infectaticand vin cu lumina si pasca
22
18
Multumim mult !
15
17

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212