REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Preotul Valentin Șoimaru, de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Eforie, acuzat de curvăsărie!

Preotul Valentin Șoimaru, de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Eforie, acuzat de curvăsărie!

Virgil STOIAN 13 februarie 2024 | 00:00 8126

O vorbă spune „să faci ce spune popa, nu ce face popa“. Zicala se poate aplica și lui Valentin Șoimaru, preot la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Eforie Nord, care este acuzat că a avut o legătură cu o altă femeie, chiar dacă este căsătorit. Mai precis, un bărbat din Galați susține că soția lui l-a înșelat cu preotul din Eforie. Legătura ar ține de aproape un an, ultima oară aceștia întâlnindu-se săptămâna trecută.

Preotul Valentin soimaru, de la Biserica Nasterea Maicii Domnului din Eforie, acuzat  de curvasarie!Preotul Valentin Șoimaru și vânătăile soției

Bărbatul înșelat susține că preotul duce o viață dublă. Valentin Șoimaru locuia la Constanța, dar muncea la Galați, unde era și cea cu care a avut o legătură amoroasă: „Inițial, am observat un comportament schimbat la soția mea. Era foarte atentă cu ea și nu înțelegeam cu cine ar putea să mă înșele. Noi suntem de foarte mult timp împreună, am făcut 20 de ani de căsnicie. Am depistat până la urmă despre cine vorba, un coleg de muncă, Valentin Șoimaru, care este preot în Eforie Nord, la biserică. Ei au început legătura de prin aprilie 2023, iar mesajele dintre ei le-am descoperit în iulie. Ea lucra din toamna 2022 la această firmă și acolo s-au apropiat. Eu când am descoperit, am căutat-o și pe soția lui pentru că m-am gândit că și ea trebuie să știe. Ea nu bănuia nimic pentru că el practic ducea o viață dublă. Soția

Preotul Valentin soimaru, de la Biserica Nasterea Maicii Domnului din Eforie, acuzat  de curvasarie!Soția agresată

Ei sunt din Constanța, dar el muncea la Galați, avea apartament și mașină de serviciu și se ducea doar în weekend la Constanța și la Eforie unde este preot. După spusele soției lui, el a mai avut antecedente chiar cu bona lor dar nu sunt dovezi. Eu cu el am discutat, mi-a zis că s-a terminat. El în noiembrie s-a mutat la Constanța, dar au ținut legătura.

Preotul Valentin soimaru, de la Biserica Nasterea Maicii Domnului din Eforie, acuzat  de curvasarie!Mesajul trimis de preot după ce s-a aflat legătura adulteră

M-a înjurat și și-a agresat și soția

Cu toate că preotul îi promisese că a rupt legătura cu soția gălățeanului, cei doi s-au întâlnit chiar la Constanța, unde Valentin Șoimaru a fost mutat cu serviciul. Mai mult decât atât, nervos din cale-afară, preotul și-a agresat și soția: „Ei ultima oară când s-au văzut a fost săptămâna trecută, a pus capac. Soția mea a zis că pleacă un weekend să se relaxeze, la Jurilovca. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută. Pensiunea unde a stat era goală, era doar ea cazată. Eu am trimis pe cineva să o urmărească. Seara la 22:00, i-a trimis mașină și a luat-o, la Constanța. Treaba s-a întâmplat foarte repede, că nu a avut timp să plece după ei. Eu m-am urcat în mașină și m-am dus direct la Jurilovca. Am căutat mașina peste tot în satul ăla, am luat casele la rând. Ea îmi zisese la ora 22:00 că se culcă și își închisese telefonul.

Preotul Valentin soimaru, de la Biserica Nasterea Maicii Domnului din Eforie, acuzat  de curvasarie!Valentin Șoimaru

Atunci i-am zis soției lui să îl sune și să se ducă la Constanța, el zicându-i că e la serviciu. El lucrează undeva la Poarta 10. Dar preotul a reușit să o păcălească, acolo la Poarta 10 e un sens giratoriu. Ea s-a dus la 10 bis și cei doi erau într-o altă mașină, lângă. Și apoi el a venit cu altă mașină la soția lui. Asta mi-a povestit chiar soția mea, care mi-a zis că a vrut să discute cu el, la o sticlă de vin. Soția mea a ajuns la pensiune, la Jurilovca, la ora 6:00, unde o așteptam eu. El nu și-a asumat nimic, că a fost la muncă, că 30 de oameni pot să confirme asta. M-a sunat de pe telefonul soției lui ca să mă apostrofeze că de ce o mint eu pe ea, m-a amenințat că vine la Galați. Apoi m-a înjurat, m-a jignit și și-a agresat și soția, cu toate că el a zis că de fapt doar a strâns-o de mână.”

Preotul Valentin soimaru, de la Biserica Nasterea Maicii Domnului din Eforie, acuzat  de curvasarie!Vânătăile soției

A fost exagerată toată situația

Contactat de reporterii Replica pentru un punct de vedere, preotul a negat tot: „A fost exagerată toată situația, el a interpretat totul anapoda. E adevărat că am fost coleg de muncă cu soția lui, dar nu are nici o legătură. Nu a fost nimic între noi, a fost doar gelozia lui. Nu știu ce dovezi are el, dar el se pricepe destul de bine la partea de IT și putea să le falsifice foarte ușor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Când draqu își bagă coada și îți vrea parohia.. Îți trimite ispita peste mări și țări. Dar acea domnița a venit de la Galați sa se spovedească la Eforie ! Dar la Galați s-au terminat Bisericile și Popi .. Cusuta cu ață albă , cu multe noduri... Păcat că se strica familii din cauza curvelor măritate cu proști.. A plecat și gura iarna sa se reculeagă in Deltă . Pe bune !? Însemna că nu avea bărbat , avea o cârpă
0
2
c***a
3
3
cea din poza este preoteasa? arat bine preoteasa, avea nevasta frumoasa si s-a dus dupa alta
3
3
Daca il prind pe popa asta , il castrez si ii dau ouale sa le manince !Sunt cu ochiii pe tine!
8
2
purceaua a fost agresata, e cea din poze.
7
2
Ultimul. NEVASTA POPII A FOST AGRESATA , NU AMANTA
7
0
Cine shtie daca sotzia a fost agresata de popa sau de barbasu care chiar ea s-a dat la popa,sotzul o fi aflat ia cerut sa renuntze dar ea nu a vrut de vorba buna dupa care incornoratul a trecut la planul B,chiar si asha"omul domnului"nu mai are ce cauta in biserica pentru ca nu a rezistat tentatziilor trupeshti,oricum tipul asta de spovada cu capul crediciosului bagat sub fusta popi mi se pare de un privitivism de dinaintea evului mediu din istoria omeniri.
4
5
Lipsā de subiecte! Se scrie orice aruncā cu noroi în Bisericā. Preotul este un om moral şi un familist model. Pācat cā închipuirile unora sunt luate ca adevār, pātând imaginea unui om de caracter ( şi nu numai). Dar adevārul iese la ivealā mereu!
7
18
bravo lui! merita la panoul de onoare al arhiepiscopiei! dupa chipul si asemanarea domnului(a lui teodosie)!
9
5
Una e mama la copii, alta e pofta inimii
11
2
Majoritatea femeilor maritate, dupa varsta de 40 de ani o iau razna. Vor sa-si traiasca viata. Dupa ve isi revin, putine au sansa sa fie iertate de sotii incoronati. Merg pe premiza ca spalata e ca si noua. Culmea tupeului, ca isi recunosc faptele cu seninatate.
23
3
Mai e popa?
10
1
Domnul nu o sa ti ajute daca generalizezi ceva ce nu cunosti personal si ,,inghiti,,ca curcanul tot felul de stiri !
6
6
Uite cine sunt preotii ortodoxi corvari ,hoti,violatori nu mai au loc infractorii de ei si voi le pupati mana Iar despre galatence ,,la Galati si gainile sunt c***e" iar sotii niste papagali
23
7
Cum mă sa îți plece nevasta singura sa se relaxeze la pensiune?Ba-i băiatule îți meriti soarta. Ea sa relaxat fb și tu ai ieșit berbec.
40
0
Religia este prosteala pe fata. Preotii sunt platiti de stat doar ca sa instige prostii sa se omoare intre ei in razboaie. Ucraina.
22
8
parintele pare cam nespalat. I-ar prinde bine un tuns si un sampon.
30
4
Sincer gloaba ta e de vina, noi incercam,daca iapa ridic coada atunci o babardim, daca nu...e nu și ne orientam către altă, deci tu ai acasă o corvette, dau tu ești un lăstun și ea caută ferrari
39
10

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436