REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Președintele ANAT: Va fi dezastruos dacă nu deschidem în 15 iunie

Președintele ANAT: Va fi dezastruos dacă nu deschidem în 15 iunie

Replica API 9 iunie 2020 | 23:02 2462

Oamenii așteaptă cu nerăbdare deschiderea sezonului, iar întârzierea chiar și cu o săptămână a redeschiderii restaurantelor și a hotelurilor va fi o lovitură extrem de gravă, a declarat la Digi24 președintele ANAT Nicolae Demetriade.

"Guvernanții ar trebui să înțeleagă că e așteptat cu nerăbdare momentul 15 iunie, întârzierea chiar cu o săptămână peste această dată ar genera o mare dezamăgire, iar pentru hoteluri, restaurante ar fi o lovitură extrem de gravă. Nu se mai poate aștepta în continuare.

Toate măsurile au fost luate de hotelieri, de terase, de restaurante, se conformează cu toate restricțiile, s-au făcut costuri suplimentare pentru fiecare terasă, restaurant. Am cerut Guvernului să nu mai așteptăm și să fim anunțați înainte, este foarte important ca repornirea să aibă loc cât mai curând. În această situație când veniturile sunt mult limitate, trebuie să redăm încrederea clienților în măsurile luate în industrie", a spus președintele ANAT.

Potrivit lui Demetriade, numărul mare de turiști prezenți la mare și la munte în acest weekend arată dorința turiștilor ca sezonul estival să fie redeschis. "Nu mai putem să ținem oamenii. Mai mult, efectul asupra hotelierilor va fi dezastruos dacă nu reușim să deschidem sezonul la 15 iunie. Ne așteptăm ca redeschiderea să se facă gradual", a adăugat Demetriade, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt Hmmm, mor oamenii de mai multe boli si de gripa si de rujeola asa ca sa dea drumul si la restaurante cui ii e frica sa stea acasa , copii au umplut parcurile dar la scoala nu au voie ca se imbolnavesc prostii
1
2
si care va fi dezastrul ca nu mai vinparatii sa luati la beizadele bemveu nou ? siktir jegosilor prima generatie incaltata din neam .
12
3
Aproape nu mai are rost sa deschideti...
12
1
Daca da-ti un singur exemplu ce castiga constantenii din afacerea cu turistii...va dau dreptate. In afara de artere blocate si mizerie ,turistii nu aduc nimic bun in afara de imbogatirea continua a smecherilor care au furat totul prin oras si statiuni! Ne-ati furat tot...ar fi bine daca ati falimenta toti!
14
5
Gasesc solutii .Makidonii nu.
11
4
Tragedia Constantei este ca depinde de turism. Daca vara asta turismul va intra in faliment vom avea o iarna grea. Oamenii nu au alternative pentru a procura hrana. Alte domenii nu au putere sa ofere atatea locuri de munca.
12
9
Litoral makedonizat.
23
4
Mai bine inchis tot Preturi mari calitate proasta asa a fost mereu pe litoral iar in romania nu stim Stim sa facem turism de calitate numai jegmaneala
15
3
Oare de ce sunt numai comentarii de cretini azi? Toti idiotii astia de mai jos n au inteles nimic, stiu doar sa i injure pe altii. Crapa de invidie ca oamenii au muncit si au reusit sa faca ceva
6
26
Nu va este rusine haimanalelor ordinare!!?? Doar ce s-au deschis cateva terase prin Mamaia si ati crescut exorbitant preturile. La cum va bateti joc de turisti si angajati, meritati FALIMENTUL. Nesimtirea caracterizeaza modul cum faceti turism.
23
2
Oamenii mor pe capete si pe voi va fute grija de profit? Luati-va de mana cu drogatii din Vama Veche, care chefuiau in acest weekend ca apucatii, ca au dat de libertate, chipurile! De parca au stat in inchisoare, idiotii. Nu realizeaza ca toate masurile restrictive au fost luate spre binele lor. La fel si voi: libertate, distractie, bani, profit etc. De sanatatea celorlalti va doare in cur! Boilor!
21
10
Exact harry. Pe ei banii ii intereseaza... ne doare in p..a de dezastrul unor hoti. Important e ca populatia sa fie in siguranta nu sa vindeti voi camere si sezloange la suprapret. Cica toti se conformeaza restrictiilor..ahhaha. 99.9 la suta din litoral e insalubru, incepand de la terase, restaurante, hoteluri si plaje. Sunt din CT si imi pare rau dar asta e adevarul. Daca o sa fie vreun focar de Covid nu cred ca raspunde retardatu asta de la ANAT. Peace
31
7
Nu va mai saturati!!! Lasati logoreea cu dezastru, asta e situatia, mor oamenii de Covid! Nu muriti daca deschideti la anu!!!
23
7
Atunci cand economia si interesele personale sunt mai presus decat vietile semenilor tai.
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369