REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Președintele CJ Bacău și familia lui, amenințați cu moartea: "Ai două fete, pe care vrei să o înmormântez?

Președintele CJ Bacău și familia lui, amenințați cu moartea: "Ai două fete, pe care vrei să o înmormântez?

Victor ROTARU 14 decembrie 2022 | 14:18 741

Amenințări mafiote la Protecția Copilului Bacău. Directorul general al instituție, dar și președintele Consiliului Județean Bacău, au primit mai multe amenințări cu moartea, după ce au făcut restructurări. Acum câteva luni, un microbuz și opt autoturisme parcate în curtea DCASPC au fost incendiate.

Coșmarul a început în urmă cu câteva luni, când mai multe autoturisme de la Direcția pentru Protecția Copilului și Asistență Socială Bacău au fost incendiate în mod misterios. Până acum, polițiștii au doar un cerc de suspecți, nu i-au identificat pe făptași, însă bănuiesc că aceste incendieri au pornit de la faptul că în instituție au loc mai multe restructurări.

 

 

Incendierile au fost începutul unor tentative de intimidare a conducerii Protecției Copilului și a Consiliului Județean Bacău. După ce au dat foc mai multor mașini, membrii grupării au trecut la amenințări.

Președintele Consiliului Județean a primit mesaje în care i se cerea să-l demită pe Cristian Codreanu și să stopeze restructurările de la DGASPC Bacău. Amenințările i-au vizat pe Ivancea, mama și fiul său.

Președintelui Consiliului Județean Bacău i se cere să-l demită pe directorul de la Protecția Copilului și de asemenea să renunțe la acele restructurări iar directorului de la Protecția Copilului i se cere să-și dea demisia.

La începutul acestei săptămâni au avut loc mai multe percheziții în urma cărora procurorii au reținut o persoană, anume pe liderul de sindicat de la Protecția Copilului și au audiat mai multe persoane, printre care și pe jurista instituției, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272