REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Președintele CJC, Mihai Lupu, despre cele două INCENDII devastatoare de la Constanța

Președintele CJC, Mihai Lupu, despre cele două INCENDII devastatoare de la Constanța

Replica API 4 iulie 2021 | 23:27 1933

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit despre cele două incendii devastatoare de la Constanța, cel de la Petromidia de vineri 2 iulie și cel de la fabrica de BCA și adeziv Celco de sâmbătă, 3 iulie, spunând că se află în contact permanent cu medicii pentru a asigura răniților cele mai bune îngrijiri și felicitând toți factorii implicați în operațiunea de salvare. De asemenea, acesta a reamintit necesitatea stringentă a realizării unui spitalul regional la Constanța.

Mihai Lupu

„Acest sfârșit de săptămână a fost unul marcat de două incendii dezastruoase cu repercusiuni serioase asupra orașului Constanța și asupra județului nostru. Ca fost salariat la Petromidia pentru mulți ani cunosc foarte bine riscurile acestei meserii și nu mă arunc să fac afirmații politicianiste cu privire la incendiul de sâmbătă.

În aceste două zile am fost în permanentă legătură cu managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Andrei pentru a mă asigura că cei răniți în incendiul de la Petromidia au cele mai bune îngrijiri atât la locul accidentului cât și în spital.

Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate, totodată îi asigur pe cei răniți și pe familiile lor că facem tot ce este omenește posibil în spital pentru recuperarea lor. Cred cu tărie că este momentul să vorbim deschis despre necesitatea stringentă a realizării spitalului regional la Constanța, am atras atenția de foarte multe ori despre riscurile majore pe care județul nostru le are în ceea ce privește serviciile medicale și cu cât se întârzie acest proiect cu atât securitatea cetățenilor județului este expusă și mai mult.

Astăzi s-a produs un alt incendiu de proporții la Fabrica de BCA a Celco S.A, care a fost stins în timp record și la care din fericire nu au fost raportate victime. Țin să felicit echipajele ISU Dobrogea și SMURD pentru acțiunile eficiente și profesioniste de intervenție, precum și pe toți factorii implicați în operațiunea de salvare!“ a transmis Mihai Lupu.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va mai ardeti intre voi ?
0
0
Deziluzie totala. PNL nu a facut nimic, nici la primarie, nici la consiliul judetean. Ambii sunt absenti inconjurati de o gramada de consilieri personali si iau decizii proaste
0
1
Bravo Baby Brocker
0
1
Esti depasit total!
0
1
Nu pot sa judec cauzele tragicelor incendii dar din viata noastra cotidiana pot afirma ca pnl si usr sunt neaveniti in administratia locala. Nu se misca nimic, imaginea oraselor este mai urata. la tot pasul gasesti gropi, degradare, gunoi, mizerie, neajunsuri...
1
2
Cu siguranta cum ar spune boulndin frunrea tarii, si orice pnl-ist care ajunge intr-o functie de conducere , pt evenimentelenpetrecute este un singur vinovat: PSD .
4
0
...e parerea mea de mai jos ,punct si nu ai ce scrie!
0
0
D u d u i e p a r d o n b u b u i e i n d u s t r i a i n m i n t e a l u i citu
7
1
Vreau sa felicit pe cei de la HPM care au fost de munca caci au actionat foarte bine si daca nu actionau asa bine era un mare dezastru.
3
0
Arzi pe primarita de la Kogalniceanu???
5
4
Nea Lupule, cum ramane cu ieftinirea m3 de apa potabila?
11
0
instalatii vechi , trag pe ele pina crapa ,nu se fac investitiii , oameni obositi si plini de griji, o gramada de oameni cre nu fac nimic taie iarba la ciini si citiva astia cu grijii ii tin in circa , sefi de doi lei care ii forteaza sa fac ce nu e bine , etc etc aceste lucruri duc la nenorociri
7
0
Lupu nu stiu daca esti de vina. Da chitac sigur e ca e iarba de 3metri in oras domne. Ce vreti sa dezvoltam la oras?E bun domne doar iarba trebuie taiata stiu eu sigur
7
5
Like ! Corect.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468