REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Președintele Consiliului Judeţean, Mihai Lupu, a depus jurământul

Președintele Consiliului Judeţean, Mihai Lupu, a depus jurământul

Replica API 30 octombrie 2020 | 00:02 1613

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a depus, vineri, 29 octombrie a.c., jurământul.

„Am depus jurământul de multe ori. Astăzi, depun acest jurământ de credinţă. Îmi încredinţez dumneavoastră toată priceperea şi puterea mea de muncă să aducem prosperitate locuitorilor noştri.

Suntem un judeţ binecuvântat. Voi duce la îndeplinire proiectele pentru care m-aţi votat: educație, sănătate, dezvoltare economică.

Am promis ca voi fi partenerul oamenilor din judeţ, mă voi ţine de cuvânt, am promis presei o administrare transparentă, mă voi ţine de cuvânt.

Fac apel la domnul prim-ministru să ne aplecăm pe reţeaua de sănătate în acest judeţ. După patru ani, fiecare cetăţean va avea asigurată asistenţa medicală“, a transmis Mihai Lupu.

„PNL, împreună cu consilierii judeţeni, avem obligaţia să facem ce trebuia făcut în 20 de ani. Începând de mâine, ne apucăm foarte serios de treabă.

Lupu a spus ca primul punct pe ordinea de zi a sedinţei CJ va fi transportul elevilor.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dl Lupu va avea posibilitatea sa vada cu ochiul liber hotiile si faradelegile celor de la PSD,daca macar unul,macar unul va intra la puscarie ,atunci se demonstreaza ca PNL si PSD nu sunt parteneri de afaceri.Daca PNL va taia in carne vie,va avea sprijinul populatiei si va avea succesul garantat,altfel ...esecul
0
0
ORBANE cred ca in fisa postului nu ai atributii sa participi la investirea primarilor si presedintilor de C.J. Nu este vorba ca nu poti sa te duci, poti dar in particular pe banii tai fara sa implici cheltuieli suportate de guvern, gen masini in coloana oficiala ,sepepisti . Nu de alta dar faceai galagie cand Oprea se deplasa cu coloana oficiala spunand ca nu avea in atributiuni evenimentul la care se deplasa.
1
2
Cum sa jefuiesti oil terminal si apoi sa fii sef la cj??
6
0
Felicitari !Dl Presedinte Mihai Lupu
2
5
Nu va suparati dle Lupu, cu ce nuanta va vopsiti parul?...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108