REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Preşedintele DTIAD anunţă o fabrică nouă la Constanţa. Cine sunt investitorii?

Preşedintele DTIAD anunţă o fabrică nouă la Constanţa. Cine sunt investitorii?

Replica API 4 iunie 2018 | 00:00 1571

Asociația Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea (DTIAD) a organizat, sâmbătă seara, tradiţionala Cină de Iftar a musulmanilor. Evenimentul a avut loc la un hotel din staţiunea Mamaia, unde preşedintele DTIAD, Omer Karahasanoglu, a declarat, printre altele: „Eu sunt reprezentantul celei mai mari firme de prelucrare a lemnului din Europa. Am deschis o fabrică la Pitești, investiție de aproximativ 200 milioane de euro, și acum ne pregătim să deschidem o fabrică la Constanța”.

Interesant de precizat că la Piteşti compania Opsan a anunţat deschiderea unei fabrici, dar de componente pentru industria auto. În schimb, firma care are legătură cu prelucrarea lemnului se numeşte Yildiz Entegre, însă fabrica acesteia în România este localizată în comuna Oarja, judeţul Argeş. Această companie a investit, după cum relatează presa locală, 150 de milioane de euro (deci nu chiar 200 de milioane) într-o fabrică ce produce plăci de MDF și MDF laminat utilizabil în industria mobilei, precum și parchet laminat, uși și hârtie impregnată.

Apropiaţi ai lui Omer Karahasanoglu au precizat că acesta s-ar fi referit, în declaraţia sa, la Yildiz Entegre, unde ar fi angajat şi un nepot al omului de afaceri. “La Constanţa, fabrica ar urma să fie deschisă şi în colaborare cu Haci Vural”, au mai comentat persoane prezente la Cina de Iftar. Haci Vural este un alt om de afaceri turc cunoscut în Constanţa. La un moment dat, el a fost asociat şi cu Gur Bilal (reprezentantul dezvoltatorului imobiliar Solid House), însă cei doi au decis să nu mai facă afaceri împreună.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
K sa ajunga presedinte si sa fie ales ia oferit lu betivanu din piata grivitei un pors si bani sasi deschida brutaria hurm.
1
0
aici ai dreptate, omu isi pierdea banii la ruleta si isi talharea prietenii din Turcia care veneau sa-l vizite , lolz
0
0
Mare idiot este karahasanoglu asta.De fapt..este un tepar, un imbarligator, un milionar de carton..daca il scuturi putin ii iese pamant din pasaport
3
0
cine sa munceasca in aceasta tara???cand ajutoarele sociale sunt mandria PSD-ului???noi asistatii sacial,nu avem voie sa muncim...noi suntem surmenati, avem mereu depresii..ne ia asa cu...frezoane...noi vrem sa stam degeaba,sa taiem frunza la cateii maidanului,sa stam cu presul sub KUR, sa latram la luna si la stele...si sa nu ne lipseasca TIGARILE SI CAFELELE.. ajutorul social ttebuie sa-l primim...doar vin acum..algerile europarlamentare, si cele prezidentiale...traiasca-n veci..PSD-ul...
2
0
Turcia a ales gresit acest oras constanta ptr k aici nu vor gasi forta de munca ...orasul e plin de trantori tigani si turci bisnitari de tigari .asistati sociali cu boli inchipuite care voteaza cu cine trebuie etc ..sila si scarba de acest asa zis oras ..
2
0
sa ma fut in iubitorii de turcaleti! sa va dau la muie de masculi beta idioti care va uitati la seriale turcesti cu nevestele si plangeti de dor de pizda, ca nevasta are orgasm la tv, si nu mai are chef de pula voastra stramba si venoasa . Romania are nevoie de REVOLUTIE si sa dam afara din tara, sa nationaliam, ii lasam sa ne faca fabrici si tot apoi AFARA din tara.
2
9
Bai comentacule de dinaintea mea,ai vazut cumva ca alesii nostril sa se intereseze de cine si cum investeste in asa fel incat sa-i mearga si romanului bine? SULA ! Uite ca turcii,asa primitive cum le spui tu,sunt mai evoluati decat noi si mai decisi decat ,,puterile prietene'' din UE,care doar ne fut si ne impugn preturi mari,ne ciuruiesc resursele in complicitate cu mafiile romanesti si-si cam baga picioarele in nivelul nostru de trai.E adevarat,sunt de preferat occidentalii mai rasariti,dar mafia romaneasca nu este de acord,asa ca ce mai zici ?
6
1
Turcalai fac afaceri in Constanta; ne trebuie industrie performanta facuta cu occidentali, nu cu altaici primitivi.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614