REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Preşedintele Iohannis a semnat decretele de numire a miniştrilor Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românilor de pretutindeni

Preşedintele Iohannis a semnat decretele de numire a miniştrilor Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românilor de pretutindeni

Replica API 8 iunie 2019 | 03:14 428

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de numire a Anei Birchall în funcţia de ministru al Justiţiei, a Roxanei Mînzatu ca ministru al Fondurilor Europene şi a Nataliei Intotero ca ministru pentru Români de pretutindeni, informează Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, şeful statului a semnat şi decretul de revocare a Anei Birchall din funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Iohannis a respins propunerea ca Titus Corlăţean să prea acest portofoliu.

Pe 29 mai, premierul Viorica Dăncilă a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri: Justiţie - Ana Birchall, Fonduri Europene - Roxana Mînzatu şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - Natalia Intotero, dar şi pentru funcţia de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice - Titus Corlăţean.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat pe 30 mai că va respinge propunerea de numire a lui Titus Corlăţean ca membru al Guvernului.

"Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic", a spus Iohannis la acea dată, precizând că îl consideră pe acesta "artizanul dezastrului de la alegerile din 2014".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La toate alegerile de acum inainte trebuie sa iesim masiv la vot sa dam de pamant cu PSD-ul asta nenorocit care ne sfideaza si batjocoreste in cel mai nesimtit mod! Ieri, in Senatul Romaniei, PSD si ALDE au facut zid pentru tariceanu ca sa nu fie anchetat si judecat pentru HOTIA de 800 000 de euro! Azi, maine, guvernul va da OUG ca si primarii, viceprimarii, presedinti de CJ, sa primesca si ei PENSII SPECIALE.. Asta nu se poate! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, NU LA O GASCA DE HOTI!
5
0
neamtule e greu cu rromanii. NU VOR lucru bine facut
1
3
..neamtu ii bate la alegeri de ii asculta cu urechea pe toti, pentru ca poporul alege ce trebuie si asta s-a demonstrat deja...
5
3
Ai dreptate are cap si dinti de cal si mintea lui pula mea.
10
7
Cel mai molau presedinte.asa prostanac demult n.am mai vazut.cand vorbeste zici ca doarme.
17
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272