REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Preşedintele Iohannis l-a decorat post-mortem pe poliţistul ucis în Gara Burdujeni din Suceava

Preşedintele Iohannis l-a decorat post-mortem pe poliţistul ucis în Gara Burdujeni din Suceava

Replica API 24 iulie 2017 | 01:54 460

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, sâmbătă, decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Sorin Vezeteu, care a fost ucis joi în Gara Burdujeni din Suceava de către un tânăr care l-a înjunghiat cu un cuţit.

”În semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Pentru Merit» în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin”, transmite Administraţia Prezidenţială, conform news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VAD CA LEGEA IL ANCHETEAZA PE POLITISTUL CARE A RIPOSTAT DUPA CE A FOST LOVIT MISELESTE DE BOUREANU !!! RUSINE , DACA POLITISTUL CADEA SI SE LOVEA LA CAP , ACUM IL DECORATI ?
2
0
pe cand o decorare post - mortem a ciumei rosii in frunte cu penalul draknea si aici nu vreau sa fiu inteles gresit, la figurat vorbesc
2
0
Sper ca decoratia sa aiba echivalent in bani pt. copii orfani de tata, trebuia impuscat pe loc nu arestat asa se deblocheaza justitia !
4
1
Egal cu zero
0
3
De ce nu-l decoreaza si pe politistul care i-a dat-o in mufa lui Boureanu? Pe ala il ancheteaza, pai cum sa nu prinda hotii curaj?
4
3
Asta nu mai vinde copii?
2
4
accent pe pregatire fizica si autoaparare, fratilor. eu m-am apucat deja desi am burta si chelie de la cascheta, nu-i rusine, e foarte util si sanatos.
10
1
Nu mai iesiti la coltul strazii sa amendati oamenii...
4
12
si daca-l calca trenul,pe cine decorai mai iohanus,pe tren sau pe militian,daca nu stii sau ai uitat in politie tot militieni lucreaza,daca nu erau ei cum i-ti luai alea 7 case de altora
3
13
si cu ce-l mai incalzeste? Ar trebui inasprita pedeapsa pentru ultraj, ar trebui ca politia, jandarmeria sa aiba autoritatea necesara si sa fie protejate. Ce siguranta sa mai aiba cetateanul de rand, daca politia nu mai are autoritatea necesara, iar infractorii le rad in nas, stiind ca vor scapa foarte usor?
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468