REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Preşedintele Klaus Iohannis: Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!

Preşedintele Klaus Iohannis: Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!

Replica API 26 decembrie 2019 | 00:14 532

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

"Sărbătoarea Naşterii Domnului ne aduce pe toţi mai aproape. Să ne reîncărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generozităţii faţă de ceilalţi. În spiritul sfintelor sărbători, să ne regăsim credinţa în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!", a transmis şeful statului, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votati legile noaptea ca hotii ! Apoi o tuliti cu Organ in frunte sa va betiviti la Complex Turistic Furnica din Sinaia ! Dati oamenii afara din slujbe ca sa va infiltrati amantele si progeniturile ! Secatuiti poporul roman de care nu va pasa nici negru sub unghii ! In 2020 va exploda pretul la Euro si romanii vir ajunge sclavii Occidentului !
2
0
ue multa yohannis si sai dai si lui mandolina
3
0
Mai liberalule , o sa aduceti tara la sapa de lemn ! Voi sunteti contra STATULUI pe care il vreti slabit pt ca o mana de patroni sa jupoaie pielea de pe romani cu salariu de 1500 lei pe luna si PNL protejeaza firmele straine care scot banii din casa !
7
0
Ba "desteptule" posesori acelor salarii de la stat plateau inpozit la stat exact asa cum zici,adica tu primesti de la stat leafa 100 de lei si platesti statului inapoi impozit pe salariu 25 de lei deci statul "castiga" daca nu te dadea afara.
1
7
In lupta paranoica cu PSD-ul ati concediat ,luni, zeci de mii de romani din institutiile de stat , chipurile ca cumuleaza pensia cu salariul ! Bai desteptilor pt. acele salarii se plateau impozite , iar oamenii au dat concurs pt acele locuri de munca ! Sa vedem tinereii, nepoteii si nepotelele voastre PNL pe care o sa-i angajati , or sa faca un kkt ! Prin astfel de masuri primovati nemunca si exodul romanilor spre strainatate ! Dar asta se vrea : depopularea tarii si jefuirea resurselor tarii de catre multinationalele pe care le protejati si care va protejeaza pe voi , tradatorilor !
9
3
dar tu hotule unde esti ,in florida ca de obicei,as zice ca ai o casa si acolo
12
3
muie diaspora!
12
5
dragi lui STI isti STSIsti PNL isti s.a. Restul la cacat !
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272