REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Preşedintele Klaus Iohannis - întâlnire marţi cu liderul PNL, Ludovic Orban

Preşedintele Klaus Iohannis - întâlnire marţi cu liderul PNL, Ludovic Orban

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:00 1157

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, marţi dimineaţa, o întâlnire cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice, scrie Agerpres.

foto: ziare.com

Şeful statului a avut luni consultări cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în viitorul Parlament. La finalul discuţiilor, preşedintele Iohannis a anunţat că încă nu sunt întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat la funcţia de prim-ministru. Potrivit preşedintelui, este nevoie de cel puţin încă o rundă de consultări.

Preşedintele Iohannis a purtat discuţii, luni, cu reprezentanţii PSD, PNL, USR PLUS, AUR, UDMR şi cei ai minorităţilor naţionale reprezentate în Parlament.

Discuţiile dintre PNL, USR PLUS şi UDMR s-au blocat în week-end, deoarece nu s-a putut conveni asupra modului în care se împart funcţiile politice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lolek si bolek in poza.
1
0
Seful si-a chemat sluga la birou. Care e problema? Fiti siguri ca nu au vorbit de prostii cum ar fi nivelul de trai in Romania,numarul de decese,scaderea natalitatii,defrisatul padurilor. Acolo in barlog se discuta numai ce tine de poftele lor,ale calailor. De acolo se pisa cu bolta pe romani.
1
0
Camarila lui Orban au a schimbat profesionistii de la conducerea institutiilor..de aceea au si fost demisi...exemplele le stim cu totii..cazul de la Mures, Arsvom...s-a mai facut ceva bun in aceste institutii? Nu..a, ba da..liber la lene, furt etc...
2
0
Lui Johannis neamtu a facut mai multe pentru tara decit marii nostri patriots de dupa 90.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212