19.4° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
19.4° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la festivităţile de Ziua Marinei

Replica API 13 august 2022 1343

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, la Constanţa, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, şeful statului va rosti o alocuţiune la ceremonia organizată în Portul Militar.

Forţele Navale Române sărbătoresc luni Ziua Marinei la Bucureşti, Constanţa, Tulcea, Mangalia, Brăila, Galaţi şi Bicaz, informează Ministerul Apărării Naţionale.

Manifestările de la Constanţa vor începe luni cu ceremonialul de ridicare a Pavilionului, Geacului şi Marelui Pavoaz la bordul navelor militare şi se vor desfăşura în Portul Militar şi în Portul Tomis. În Portul Militar, festivitatea, la care va fi prezent şi preşedintele Klaus Iohannis, va începe cu serviciul religios, apoi vor urma alocuţiunile persoanelor oficiale şi vizitarea navei-şcoală "Mircea", recent întoarsă dintr-un marş internaţional de instrucţie, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ai mintea in colturi, de un an e in tovarasie cu psd , a dat praf in ochi la agarici ca tine
0
0
Oare vine imbracat tot ca un chelner?
0
0
CHIAR NU-TI ESTE ...RUSINICA...????eu zic sa nu mergi la CONSTANTA... te asteapta momente grele..treaba ta...te vor asurzi sfintele..HUIDUIELI...sa dea Dumnezeu..de huiduieli sa ai patre...le meriti..bafta..
1
0
Hai la huiduit de prostanaci
1
0
Se intoarce ospatarul la mare !
0
0
Cred ca luni va avea ocazia sa-si umple frigiderul prezident pana la finele vieti . Luni va avea ocazia sa afle cata momo ii va transmite poporul . Eu ii urez momo cu maro . Nu aveam de gand sa particip la ziua marinei , totusi am sa vin sa-i transmit mesajul cu m**e placere .
0
0
Bai beleuzilor.... cum n-a facut nimic Klaus? In primul mandat 2014-2019 a fost singura opozitie reala la PSD care a avut o supetmajoritate in Parlament, pentru ca in Decembrie 2016, la alegerile parlamentare, lumea nu a iesit la vot. Adica au iesit cei direct interesati: pensionati speciali si de serviciu si rudele lor. Atunci dansau pe mese Dragnea, Nicolicea, Toader , Serban Nicolae etc. Atunci a fost cu ordonanta 13. Iar Klaus le-a bagat cat s-a putut bete in roate. Dar romanul uita repede.
0
0
klaus,daca vii la neptun maninci putreziciuni machidonesti,au inchis astia lidl si kaufl.Sau tu ai dat ordinul?
0
0
Domnule presedinte oare cati neuroni incap intr-un klaun tantalau iohannis
0
0
Din piata grivitei
0
0
Trebuie HUIDUIT luni si el "Elena Ceausescu 2" ! Fariseul asta nu a facut nimic pt. Romania si pt. romani ! O paiatza !
0
0

Prima pagina

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620