REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Preşedintele PDL: "Când a fost mai bine: că v-am tăiat salariile sau că vă dau ăştia afară?"

Preşedintele PDL: "Când a fost mai bine: că v-am tăiat salariile sau că vă dau ăştia afară?"

Replica API 6 septembrie 2013 | 00:00 47

Blaga, despre "Ponta TV"

Blaga, despre "Ponta TV"

Prezent la un eveniment organizat la malul mării, la Eforie, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a ţinut să vorbească puţin şi despre noua guvernare şi cum şi-a respectat promisiunile. Acesta a menţionat că "Ponta TV", după cum a specificat chiar el, nu mai merită să fie luat în seamă, fiind "capul celui mai corupt Guvern". "Ce prim-ministru serios dintr-o ţară europeană îl va lua în seamă pe Ponta TV?", a spus Blaga.

Spirite încinse la Eforie, acolo unde pensionarii din PDL s-au întâlnit cu preşedintele partidului, în cadrul şcolii de vară, pentru a dezbate problemele cu care se confruntă. Însă, punctul culminant l-a reprezentat actuala guvernare. "Actuala guvernare este formată din oameni care se dedublează, care nu-şi asumă nici o responsabilitate. Iată exemplul numai ultimei săptămâni. Mai ţineţi minte ce spunea Ponta (Victor Ponta, premierul României - n.r.) când era în opoziţie? Acum, acelaşi Ponta semnează un proiect de lege fără a avea avizul de fond al Ministerului Justiţiei. Dar în acelaşi timp, sub presiunea opiniei publice, ce spune Ponta? Eu, prim-ministrul, sunt de acord, dar de votat nu votez, că nevastă-mea se pune în lanţuri, iar partidul să facă ce vrea. Ce prim-ministru dintr-o ţară europeană îl va lua în serios pe omul ăsta?", a spus Vasile Blaga. Discuţia a fost înclinată şi spre tragedia de la Bucureşti, acolo unde un copil de patru ani a fost sfâşiat de câini. "A fost nevoie de o tragedie, să moară un copilaş. Nu-şi asumă nimic, vor referendumuri deşi este foarte simplu să rezolve ambele probleme, nu e nevoie decât de o hotărâre de guvern. Dacă are decizie vizavi de Roşia Montană să şi-o impună, şi nu e nevoie decât de aprobarea imediată a legii în Parlament. Culmea ironiei, vorbesc de referendum cei care nu cred în el, care nu respectă nici referendumul validat. Au vrut să creeze super imunitate pentru parlamentari. Ba mai mult, au vrut să transforme Parlamentul într-o instanţă de judecată. Tot PDL-ul s-a opus şi i-a oprit. Ce fac de când sunt la putere?", a mai spus Vasile Blaga.

Blaga: Ponta TV, cel mai mediatizat slab ministru al României

"De când sunt la putere, Ponta TV, care este cel mai mediatizat, acest cel mai slab prim-ministru al României după 1990, a reuşit, oameni buni, ca, un Guvern, care a promis un milion de locuri noi de muncă, să avem acum cu 50.000 mai puţine faţă de anul trecut pe vremea aceasta. Se termină sezonul şi vor fi alţi şomeri. Unul din patru tineri nu are de lucru! Până acum au plecat 10 miniştri, al 11-lea se pregăteşte. Este cel mai corupt Guvern din istoria României. Au mărit 28 de taxe şi impozite. Dacă ai două hectare de teren, eşti de stânga, eşti numai bun. Dacă îl ai şi pe al treilea, eşti bun de plată, eşti chiabur. Dacă ai o văcuţă şi stai pe marginea şanţului şi tragi o ţigară, eşti de stânga, eşti băiat bun. De la a doua vacă, dă milionul! Ăsta e Guvernul Ponta. Scăderea puterii de cumpărare nu ţine de foame. Nu au nici o strategie pentru pentru perioada 2014 - 2020. Să nu mai vorbim că suntem vicecampioni la inflaţie. Şi asta o simţiţi când mergeţi în piaţă. Asta e teoria lor, să lase inflaţia să crească, pentru a plăti aceleaşi salarii şi pensii. Duc ţara de râpă. De câte ori am venit la guvernare, a trebuit să reparăm prostiile pe care le-au făcut ei, aşa s-a întâmplat şi în 2009, ultima dată", a adăugat preşedintele PDL. Acesta a ţinut să întrebe: "Vreau să-i întreb pe cei care ne fluierau că am tăiat salariile cu 25%. Acum îi întreb: când a fost mai bine? Când v-am tăiat noi salariile cu 25% pe 6 luni, sau când vă dau ăştia acum cu miile afară? În fiecare judeţ cu miile pleacă. Că se bucurau tare mult când a căzut Guvernul Ungureanu".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272