REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Președintele României, PSD și Traian Băsescu, amendați de CNCD

Președintele României, PSD și Traian Băsescu, amendați de CNCD

Replica API 21 mai 2020 | 00:00 1185

CNCD a decis, miercuri, sancționarea cu amendă pentru Președintele Klaus Iohannis, pentru afirmațiile referitoare la maghiari, dar a amendat și declarații făcute de Traian Băsescu și de lideri ai PSD.

Klaus Iohannis

Administrația Prezidențială anunță, într-o reacție la solicitarea Digi24.ro, că va contesta decizia CNCD de a amenda declarațiile sale privind Ținutul Secuiesc. Președintele Klaus Iohannis spune că decizia "este una profund politică".

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de hotărârea de astăzi a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Având în vedere că decizia CNCD este una profund politică, Președintele României va contesta această hotărâre la instanța competentă", arată poziția Administrației Prezidențiale.

CNCD a decis, miercuri, să-l amendeze pe șeful statului cu 5.000 lei, pentru afirmațiile referitoare la maghiari. Afirmația reprezintă o faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională, notează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iau acesti indivizi si cine ii plateste ?
0
0
CNCD o adunatura de anti romani ,ia sa va zica cewsalarii iau muhaielele astea si stau degeaba , Desfiintati cloaca asta de imputiti.
1
0
sunt niste tupeisti periculosi, seful e un bozgo. nu se sesizeaza cand tromanii nu pot cumpara o paine in cele 2 judete harghita si covasna daca nu vorbesc ungureste. cncd ar trebui sa se sesizeze ca romanii sunt discrimati fata de tigani pe care ii sustin din munca lor prin impozite ca sa primeasca astia ajutor social si indemnizatii pentru boraci
2
0
Doar merkel are voie sa l mustre , ceilalti nu exista. Nici macar judecatorii care au dat hotarari impotriva sa de restituire a caselor .Asta insemna sa ai puterea absoluta.
1
2
e sa mearga la vot,rezultatul e decis de secu...cu apucaturi antiromanesti.,
2
0
CNCD exista doar cand vrea,amendeaza dupa bunul plac si la comanda!O alta institutie creeata doar cu numele in Romania,activitatea ei fiind doar programata dupa o anumita agenda bine stabilita! NU E ASA?VERIFICATI SINGURI INFORMATIA MEREU!CAUTATI SINGURI INFORMATIA,NU VA LASATI MANIPULATI DE FAKE MEDIA! WWG1WGA
2
1
A mai infiintat si CNCD-ul asta ? Ne spune cineva ce salarii au membrii acestui organism ?
5
1
de fatada...toti sunt antiromani...mai ales base si johannis...rusine votanti idioti...ati votat pt vanzarea romaniei...
4
4
Sper ca toti membri CNCD-ului sa crape in cele mai crunte chinuri alaturi de bozgorii pe care-i iubesc atat de mult!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212