REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Lun., 2 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6504
16.8° Constanța Luni, 2 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6504

Președintele Senatului, anunț major

Președintele Senatului, anunț major

Victor ROTARU 1 octombrie 2022 | 10:45 574

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, susține că inaugurarea interconectorului de gaze Bulgaria-Grecia se traduce prin câștigarea independenței României față de gazele rusești. Faptul că România va importa gaze din Azerbaidjan ne va oferi garanția că putem suplini necesarul de gaze.

Vestea mult așteptată: România e complet independentă de gazele rusești!

Începând de astăzi, interconectorul de gaze Bulgaria-Grecia, prin care România va putea importa gaze din Azerbaidjan, este operațional. Iar prezența premierului PNL Nicolae Ciucă la evenimentul de lansare de la Sofia arată încă o dată că efortul guvernărilor liberale de a asigura independența energetică a României are ca bilanț rezultate.

România face deja pași consistenți și către implementarea energiei din alte surse decât gazul. Ponderea energiei din sursele regenerabile este în creștere, sunt planuri pentru construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă și, împreună cu NuScale din SUA, se va dezvolta în țară tehnologia inovatoare a reactoarelor nucleare modulare de dimensiuni mici – SMR.

PNL rămâne o ancoră de rațiune și responsabilitate pe scena politică.”, scrie Alina Gorghiu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai d-na Alinuta Gorghiu,dumneata esti o mincinoasa din PNL.Cine va dat de la CNSAS ,certificatul mapei provesionale si C.V.Eu astept de cateva luni si nu ma aud.Dumneata la fel ai facut cu mine,cu cele transmise pe E-mail direct si celor care va in locuit.La fel ca si dl presedinte K.W.Iohannis cred ca il cunoasteti sau ati auzit de dansul vitorul secretar general NATO.Impreuna colaborati la aparaea,protejarea Hoziilor si cu MAI,Min Just si departamentele subordonate acestor instituti SRi cu campul tactic, la care au sponzorizat la voi la partid din fraude si furaciuni.Ca Boroianu Robert Aurel cu gasca lui de hozii ai statului mafiot si esuat prin ingineri finaciare si ajutati si de ANAF.Si toti fac pe prostu nu aud ca nu sunt turnator si acoperit cu legitimatie.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
41162937266
5/49
156923936
joker
9153820265