REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Preşedintele sud-coreean se va consulta cu Trump în această săptămână asupra paşilor concreţi de denuclearizare a Peninsulei Coreea

Preşedintele sud-coreean se va consulta cu Trump în această săptămână asupra paşilor concreţi de denuclearizare a Peninsulei Coreea

Replica API 10 aprilie 2019 | 00:00 337

Moon Jae-in

Preşedintele sud-coreean Moon Jae-in va efectua o vizită la Washington în această săptămână pentru a se consulta cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, asupra paşilor concreţi de denuclearizare a Peninsulei Coreea, a anunţat marţi biroul lui Moon, citat de agenţia Xinhua.

Moon va pleca la Washington miercuri pentru o vizită de două zile. Summitul Moon-Trump va avea loc joi, potrivit Casei Albastre, preşedinţia sud-coreeană.

Summitul va avea loc pe baza recunoaşterii reciproce a faptului că discuţiile dintre cele două ţări sunt importante pentru a restabili rapid ritmul de dialog în urma summitului de la Hanoi din februarie, a declarat Kim Hyun-chong, director adjunct al Oficiului Naţional de Securitate (NSO) al Casei Albastre, într-un briefing de presă.

Al doilea summit dintre Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un s-a încheiat fără un acord la sfârşitul lunii februarie în capitala vietnameză Hanoi.

În timpul summitului Moon-Trump din această săptămână de la Washington, se aşteaptă ca cei doi lideri să se consulte asupra unor modalităţi concrete de a realiza denuclearizarea completă şi pacea permanentă în Peninsula Coreea, a adăugat directorul adjunct al NSO.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272