REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Preşedintele UNPR Constanţa, George Lipoveanu, REACŢIE DURĂ la acuzaţiile aduse de un fost consilier de la Băneasa

Preşedintele UNPR Constanţa, George Lipoveanu, REACŢIE DURĂ la acuzaţiile aduse de un fost consilier de la Băneasa

Replica API 22 ianuarie 2015 | 13:14 1039

„Sunt un tip care nu fac obiectul tâmpeniilor şi măgăriilor. Regret, pentru aceşti oameni care sunt terfeliţi”. Sunt replicile preşedintelui UNPR Constanţa, George Lipoveanu, urmare a declaraţiilor unei surse din localitatea Băneasa, potrivit cărora politicianul, împreună cu alte personaje de notorietate din judeţul Constanţa, vizitează destul de des localitatea mai sus menţionată, pentru anumite interese. Ultima vizită ar fi fost efectuată zilele trecute, Lipoveanu fiind însoţit de cuscrul edilului Ion Marin. Mai mult, aceeaşi sursă acuza faptul că preşedintele UNPR se laudă că poate interveni pe lângă anumite persoane sus puse,

Ei bine, şeful UNPR Constanţa ştie cine este capul răutăţilor, precizând că sursa ar fi un fost consilier local, Eleonor Blăgan, care face declaraţii acide la adresa sa, supărat că l-a exclus din partid. George Lipoveanu spune că este un om echilibrat, iar declaraţiile lui Blăgan sunt foarte departe de adevăr. „Sunt un tip care nu fac obiectul tâmpeniilor şi măgăriilor. Regret, pentru aceşti oameni care sunt terfeliţi. E o mare minciună. Acel băieţaş, căruia nu ştiu cine i-a pus bisturiul în mână, niciodată nu l-am jignit. A fost dat afară de la noi că n-a participat niciodată la nici o şedinţă. Cum să-mi permit eu sau cineva din România şi-ar permite să ducă la Oprea (n.red. Gabriel Oprea, vicepremier) să facă propuneri sau numiri pentru avansări? Cred că ar da cu el de de pereţi, pe aolo. De ce să aruncăm cu noroi în oameni?! Domnul Briceag (n.red. Vasile Briceag, cusrcul primaruluid in Băneasa) nu face politică, a declarat George Lipoveanu, explicând, totodată, cum a ajuns, zilele trecute, să viziteze Băneasa. „Duminică am plecat la Băneasa cu trei colegi: Vasile Briceag, preşedintele de la Techirghiol şi altă persoană. Ne-am dus la un prieten drag, am vrut să luăm brânză. Am plecat de acolo şi am oprit la prietenul acesta, la garaj. Nimic de ascuns. Întâmplarea face ca domnul Briceag să fi cununat sau botezat, nu ştiu exact...are o legătură cu primarul Ion Marin. Asta este tot”, a continuat Lipoveanu. „El (n.red. Eleonor Bălgan) ne-a dat în judecată pentru că l-am exclus din partid. A pierdut şi punct. De acolo până la a arunca cu noroi în nişte oameni ai judeţlui, nu merită. Cum să-mi permit să fac aşa ceva, să intervin?! Acest băiat are probleme”, a conchis George Lipoveanu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
consider ca nu sunt primul care ma plang de abtitudinile lui Lipoveanu George,acesta mai este in conflict si cu alte persoane sus mentionate, intradevar numitul are putere de convingere asupra unor persoane cu influenta mare,cerc vicios,care sunt sus puse, e de neoprit ,are buzunarul plin si face cam ce isi doreste.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367