REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Prețuri de Dubai, în Vama Veche! 40 de lei o ciocolată şi pufuleți cu 9 lei. Video

Prețuri de Dubai, în Vama Veche! 40 de lei o ciocolată şi pufuleți cu 9 lei. Video

A.F. 3 mai 2024 | 21:14 1657

De 1 Mai, Vama Veche devine epicentrul distracției pentru tineri, atrăgând an de an o mulțime de petrecăreți dornici să se distreze până în zori. Patronii de magazine și de pensiuni știu că acesta este un moment de aur și își ajustează strategiile pentru a obține profituri cât mai mari din această oportunitate.

Preturi de Dubai, in Vama Veche! 40 de lei o ciocolata si pufuleti cu 9 lei. Videopreţ ciocolată în Vama Veche

O tânără a ales să evidențieze discrepanța între prețurile practicate și...conceptul de Vama Veche, arătând ce a putut cumpăra cu doar 50 de lei. Este evident că Vama Veche nu mai este doar un mic sat pescăresc, ci a devenit o destinație în care costurile cresc constant în ultima perioadă. Chiar concurând cu destinații luxuriante, precum Monaco.

Tânăra prezentă în stațiunea de pe litoralul românesc de 1 Mai și-a propus să analizeze prețurile practicate în magazinele din zonă, postând pe TikTok ceea ce a văzut la fața locului. Unele prețuri frizează bunul simț.

„Dacă tot suntem în Vama Veche, vreau să mă conving dacă e scump în Vamă, cum am tot auzit. Să vedem care sunt preţurile! Ia uite! 500 de mililitri (n.r. de suc Fanta), 12 lei şi 50 de bani. Uite, şi Cola la fel! Stop, stop! Până aici, gata! O pungă de Bake Rolls, cât are? 80 de grame, uite cât e, 14 lei! Te rog! Snickers, 12 lei. Am venit cu 50 de lei. Vreau să văd ce pot să-mi iau cu 50 de lei. Să nu cumva să vreţi să vă luaţi cafea! (n.r. arată spre un preţ de 42 de lei)”, a spus tânăra în postarea de pe TikTok.

Preturi de Dubai, in Vama Veche! 40 de lei o ciocolata si pufuleti cu 9 lei. Videopreţuri cafea în Vama Veche

„Nu se mai poate aplica chestia aia că te duci la o fată cu o ciocolată. 40 de lei. 25 de lei o d-asta de… (n.r. biscuiţi cu ciocolată). 40 de grame de Pringles, 15 lei. Varianta mare, 165 de grame, 28 de lei. Un corn 7Days Max, 12 lei. Mă băiatule, unde am ajuns? În ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie?”, s-a întrebat retoric fata.

„9 lei pufuleţii ăştia, că pe ăştia ţi-i iei când eşti sărac şi efectiv n-ai ce să mănânci. Vreau să plec de aici că sunt foarte scumpe, sunt mai scumpe decât ştiam eu, oricum, mai scumpe decât anii trecuţi. Şi totuşi Vama Veche e Vama Veche, frate, dacă era la Loft mai înţelegeam”, a mai spus tânăra, scrie stiripesurse.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți (... ) mai că mi-a venit, la un moment dat, să-l îmbrac pe unu care era în "maiou" la cele 12 grade de afară, să nu răcească copilu'! Mi-am dat seama că nivelul de trai al romanului de rând a crescut. Altfel, cum poate un puști de 17 ani să bea wiskey direct din sticlă? Sau cum poate o puștoaică de 19 ani să vină la mare cu Mini-ul nou-nouț, care costă cât șase rinichi de-ai ei? (n
5
0
"Lumea a coborât nivelul de calitate sub nivelul mării? Așa că, pentru voi ăștia de sunteți părinți și va credeți deschiși la cap, sau vă lăudați ca ai voștri copii sunt cu gașca la mare, mândri că s-au maturizat înainte de vreme, am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Băi, voi știți ce mai fac copiii voștri?”
6
0
"Băi oamenilor ... pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniști și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni ! Fără părinți! Vama Veche este sufocată de shaorme și clătite, reggetoane și chill-uri cu bass sub 50 de Hz dar și de fetițe 14‑15‑16‑17 ani, fardate toate la fel și prezentându-și ticul verbal "gen" în mai toate propozițiile și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind bete chioare (sauuu ... Doamne ferește!) călare pe barurile de la Semafor sau Mandala sau Molotov. (parcă există o lege cu alcoolul la minori?cât șase rinichi de-ai ei? (nu de-ai mei, că pe ai mei nu-i mai cumpără nimeni!
4
0
Multzi spun:"nu e p***t cel ce cere ci cel care da"eu spun ca nu este asha ci ca traim intro tzara in care s-a dat liber la furat cu acte,adica cetatzeanul Roman este la mana unor speculantzi si bishnitzari pentru ca acest stat Roman nu le asigura cetatzenilor lui nici un fel de protectzie in fatza celor pushi pe capatuiala prin orice mod.
4
0
sunt in vama, toata lumea e prietenoasa, tocmai declara o chioara de dimineata la stiri. Cum vad eu lucrurile e ca vama a fost si e o spelunca pentru patura de jos a societatii, acolo unde bei pana te pisi pe tine si fu ti ce n-ai fu te treaz in viata ta. Asta cred ca e de fac farmecul vamii, toti nefututii si toate nespalatele isi gasesc fericirea la cort printre bere si uri na.
7
0
La cat de fraieri sunt romanii in general,se putea si cu preturi mai mari. De ce nu? Fraiereala,tepuiala,bataia de joc,sunt ingredientele economiei specifice Romaniei si sunt rezultatul zbaterii inclusiv a tinerei generatii pentru votarea a ce avem si pentru stilul asta de viata. Dragi clienti,beneficiari de orice,voi alegeti ce nivel de trai doriti,cati smecheri sa imbogatiti .
4
0
Din cauza voastra sunt preturile alea. Daca sunt p****i care platesc, de ce nu. O sa aiba soarta statiunii Mamaia in curand.
7
0
Un câmp de nisip unde zdruncinatii secolului XXI urinează pe ei de atâta băutură.O familie serioasa nu își lasă baistrucul acolo și nici un copil serios nu va merge acolo.
15
2
Ar trebui sa le sparga geamurile la magazine si sa le si fure marfa. Tot asa, pana se invata minte.
10
2
Mai stati si pe acasa! Aglomeratie,mizerie,substante interzise,needucati,doar ca sa-si umple unii buzunarele! O sa ajungeti sa cumparati pufuleti la bucata!
16
0
Bataie de joc, specula ordinara , sarlatani. Le cumpara cu 10 si vand cu 40. Pros.t e cine da nu cine cere
15
0
Sunt aia care dau, nu aia care cer. Asta e viața....mama proștilor e mereu gravida.
11
1
pe 1 iunie vine prima rata la icredit sau provident oligarhilor. vreti sa va dati in arge la vama ah? micii si berea de la oaie nu va mai placa rati ai drq de carpnecur
5
1
Dacă sunteți fraieri, nu mai mergeți acolo ! Băgați in faliment ! Și vor cobori , preturile!
11
0
Nu exista Vama Veche că stațiune și 2 Mai era un sătuc de lipoveni iar când se face tragere cu artileria cele 8 tunuri de 120 mm localnicii erau anunțați sa dea geamurile jos sa nu rămână fără geamuri iar acum au ajuns mari vedete stațiune de lux.Mergeti in Grecia să vedeți preturi cazare 300 de lei cu mic dejun la hotel de 3 stele.
12
0
așa va trebuie daca sunteți fraieri, dar lasă că nu sunt banii voștri , sunt a lu mami și tati ,,, câștigați ,,,știu ei cum! succes la prostovani! mare cct e in vamă!
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515