REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PREŢURI MAI MICI: Constănţenii preferă plajele din oraş, în locul aglomeraţiei din Mamaia!

PREŢURI MAI MICI: Constănţenii preferă plajele din oraş, în locul aglomeraţiei din Mamaia!

Replica API 18 iunie 2018 | 00:00 2513

A fost un weekend de foc pe litoralul românesc! Turiştii, dar şi constănţenii, au petrecut nopţile în cluburile din staţiunea Mamaia şi zilele pe plajă. Plajele din staţiunile de pe litoral au fost luate cu asalt de turiştii veniţi la sfârşitul săptămânii trecute pe litoral. Turiştii preferă plajele din staţiune, în schimb, un număr tot mai mare de constănţeni s-au arătat interesaţi de plajele din municipiu din mai multe motive.

Vremea frumoasă şi temperaturile ridicate înregistrate pe litoral weekend-ul acesta au scos constănţenii la plajă. De când au fost reabilitate plajele în municipiul Constanţa, tot mai mulţi constănţeni preferă plajele din oraş, în schimbul celor din staţiuni. Preferinţa constănţenilor este motivată de mai mulţi factori.

Spre exemplu: apa este mai curată, plaja este mai aerisită şi preţurile sunt mai bune. Cam toate aceste aspecte sunt şi cele mai importante pentru o zi de plajă relaxantă la malul mării.

“Prefer să vin pe plaja din oraş decât să merg în staţiunea Mamaia sau în alte staţiuni. În principiu, evit aglomeraţia iar plaja “3 Papuci”, Modern sau cea din Faleză Nord sunt mai aerisite, mai curate şi cu mult mai ieftine. Spre exemplu, un şezlong în staţiunea Mamaia mă costă peste 35 de lei în funcţie de zonă, iar aici este 15 lei”, ne-a precizat o constănţeancă.

Totodată, se pare că preţurile în barurile amenajate pe plajele din Constanţa sunt mai mici decât cele din celelalte staţiuni. “O sticlă de suc mă costă decent, 6 lei. În schimb, dacă merg în Mamaia, dau în jur de 8-10 lei pe aceeaşi sticlă de suc”, ne-a precizat o altă constănţeancă aflată pe Plaja Modern din Constanţa în acest weekend.

Plajele din oraş au fost reabilitate şi odată cu asta a crescut şi numărul celor care preferă să vină aici, şi nu în staţiunea Mamaia deja cunoscută pentru numărul mare de vizitatori. “Îmi place să joc volei şi din acest motiv aleg plaja asta. Avem spaţiu, aer şi apă curată! Este tot ce ne trebuie! Pe lângă asta ne permitem şi un şezlong şi o apă minerală. Preferăm să facem plajă aici”, a declarat, pentru Replica, un alt constănţean.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti de kkt.
1
1
Nasol articol.
1
1
PLAJA MODERN....HAZNAUA ESPLANADEI.....verificati daca nu credeti
2
3
Mazare promisese ca face scari rulante ptr a cobori la plaja -am ajuns sa-l regretam ca poate reusea ceva in final!
2
2
E absolut normal, plajele interne au fost refacute, sunt foarte mari, nu au zeci de gherete si sezlong-uri, cei din oras vor plaja clasica, de ce ar da bani pe ceva ce au mereu ?
4
0
Dar primaria de.ce nu curata buruienile de linga scarile de acces la plaja ? --ti-e frica sa cobori sa nu apara vreun sarpe sau altceva di balarii,!--rusine primariei
3
3
bun!!!!!!Si tot in mare facem pipi ptr. ca nu avem toalete!!!!!BIAFRA!!!!!!!!!!!!
3
1
Jegosi imputiti
2
0
Este reabilitat cu fonduri Europene n ai voie sa faci afaceri sau cum era?
5
0
daaaa sa crape Patroni din Mamaia de ciuda,,
3
1
Unde fac mizerie galagie, inclusiv pe strazile adiacente si aduc masinile pe plaje
4
0
lasati-ne dracului in pace cu magnatii vostrii. oameni doresc libertate si nu japca
4
1
pe vremea cand balneologia era adevarata pe litoralul nostru , tratamentul recomandat de doctori celebri acum 40-50 de ani era clar : cearceaful direct pe nisip sau daca rezistati stati direct pe nisipul fierbinte .
8
0
Stiti unde se duc apele reziduale de la toate bich barurile...in nisip dragi mei si contamineaxa tot ..asa va succese .o sa stati in cativa ani in nisip cu miros de bericioaica cu redbul..Hai la bulgari !!!
4
1
Ma cac pe plaja voastra plina de sezlonguri. Nu mai ai unde sa faci plaja pe cearsaf . Solutia? Ma duc la bulgari ca e si mai ieftin
15
1
Frumos. Felicitarij organizatoriilor. Dar, iar ne-am dus cu sezlongurile si umbrelele pana in buza marii?
17
0
Sa ve dau dracu cu sezlongurile voastre de jegosi ce sunteti , nu mai pot vedetele sa faca plaja decat pe sezlonguri. Au plaja in administrare toti cacatii si mafiotii si sfarsilotii din constanta , ba dobitocilor la plaja te duci sa stai pe nisip si sa intri in mare nu sa dormi pe baldachin si sezlong fir-ati ai dracu de tarani prosti .
35
1
La faleza nord zorelelor a pus unu sezlonguri si umbrele pana la apa,5 ani de la largirea plajei nu are voie,spaga mare la apele romane
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272