REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PREȚURILE la CAZARE în MAMAIA, la BĂTAIE cu THAILANDA și MALDIVE

PREȚURILE la CAZARE în MAMAIA, la BĂTAIE cu THAILANDA și MALDIVE

Replica API 21 iulie 2020 | 00:00 2278

Dorinţa de a se distra şi de a face o baie în mare sunt motivele pentru care mii de turişti vin pe litoral la sfârşit de săptămână. În plin sezon estival, o vacanţă la Mamaia poate costa cât o maşină, la mâna a doua ce-i drept. O familie care doreşte să petreacă un sejur la malul Mării Negre poate să scoată din buzunar câteva mii de euro.

Pe site-urile de rezervări, preţurile ofertelor la cazare în nordul staţiunii depăşesc mia de euro pentru o singură persoană. Nu degeaba Mamaia este cunoscută ca Ibiza de România, preţurile de pe litoralul românesc fiind mai mari decât cele din destinaţiile exclusiviste.

Prețuri Mamaia

Oferte mai accesibile sunt în străinătate

Făcând abstracţie de costurile de transport, cazări la preţuri mult mai atractive se găsesc în destinaţii precum Thailanda sau Maldive. Acolo, un sejur de şapte nopţi cu mic dejun inclus porneşte şi de la 500 de euro de persoană, la un hotel de patru stele. Prin comparaţie, la o simplă căutare descoperim că, în Mamaia, pentru aceleaşi şapte nopţi de cazare, în aceeaşi perioadă, o persoană poate scoate din buzunar chiar şi 2 mii de euro pentru o vacanţă all inclusive, la un hotel de patru stele.

Cu toate că preţurile sunt piperate, în jur de 150 de mii de oameni au uitat de starea de alertă în care ne aflăm şi au luat drumul către litoralul românesc în weekend.

Totodată, există și posibilitatea unei cazări mai accesibile, însă aici vorbim de cu totul alte condiții.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostia se plateste cu varf si indesat.
2
0
Cea mai mizerabila statiune de pe litoral! Lux cu curve si pesti!
2
0
MOARE HIRECA!!!HAI FRAIERILOR MARCATI BANU
5
0
VA MULTUMIM MULT PENTRU RECLAMA !!!
3
2
daca e fraeri lasatii sa plateasca , cum e proverbul , ce o avea lumea cu tine
2
2
fraierul da ,numai sa vada lumea ca are bani
2
1
daca nu te intreaba nimeni de sanatate inca te poti droga linistit in mamaia.inca sunt legi blande,pentru infractorii de orice categorie.apoi poti cheltui oricat de mult si prostimea sa cada in adulatie ba mai apari si la tv ca vedeta-aici fiscul lipseste cu desavarsire-plus de astea guvernul meu pune lacatul pe romania din nou deci daca pleci in afara tarii poti veni sa faci 2 saptamani de puscarie la domiciliu.si mai sunt si mocangii cu vucere de vacanta care oricum la 2 insi sot-sotie pot plati cazarea din vucere. daca as fi hotelier intr-o tara de hoti si prosti probabil ca la fel as face
9
0
Jaful horecarilor autohtoni este in plina desfasurare. Ca in fiecare an.
10
1
Mallorca in AUGUST, 195 euro! zbor si cazare 7 nopti da dar acolo nu te vede nimeni cind comanzi sampanie cu artifica sau cind parchezi bemveul .si nici cind manaci seminte pe plaja
12
0
la mamaia preturile tot o sa creasca, pai vin baietii si fetele la fite sa se vada intre ei, nu?
11
0
Ati fost in Thailanda? Sunt preturi f mari in Mamaia dar nu poti face comparatia asta. Cazare Thailanda 500 euro, bilet de avion 800 euro. Diferenta la cazare o reprezinta faptul ca aia au turism tot anul iar la noi vor smecherii sa faca in 3 luni cat in doi ani.
12
0
Nimeni nu este obligat prin lege sa mearga acolo. Hai sa-i compatimim si pe seicii care au colectii de masini bengoase,ca e scumpa intretinerea lor,sa ne facem griji ca unii isi cumpara ceasurii la valoarea unui apartament bun in Bucuresti sau Cluj. Ma doare fix in umbra de la cozoroc ca unii dau bani multi, doar sa se dea mari pe retelele de socializare.
4
4
si totusi de ce se compara un sejur all inclusive cu unul cu mic dejun? in plus, in Maldive e sezonul musonului acum, cand preturile scad simtitor. mai putina lume vrea sa mearga intr-un loc unde ploua torential in fiecare zi si te mai poti trezi si cu o furtuna tropicala in plus.
5
2
Impozit pe prostie. Prost e cel ce da nu cel care cere.
14
0
pai foarte bine , prapaditii au de ales intre Bulgaria , Grecia sau Maldive aka Mamaia
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272