REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Prezenţă SURPRIZĂ la mitingul din Piaţa Victoriei: Ambasadorul SUA era în zonă

Prezenţă SURPRIZĂ la mitingul din Piaţa Victoriei: Ambasadorul SUA era în zonă

Replica API 11 august 2018 | 03:15 420

Hans Klemm a fost filmat pe bulevardul Kiseleff, îndreptându-se pe jos către Piaţa Victoriei. Ambasadorul era neînsoţit, conform stiripesurse.ro.

Pe lângă lideri politici (cum ar fi Dan Barna, preşedintele USR), în Piaţa Victoriei s-ar fi aflat, duminică, şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a transmis Antena 3. Nu este clar dacă acesta participă la protest sau se afla doar în trecere prin zonă.

Hans Klemm urmează să fie înlocuit în curând. Preşedintele Donald Trump l-a desemnat deja pentru funcţia de ambasador al SUA în România pe Adrian Zuckerman. Acesta trebuie să fie validat şi de Senatul SUA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici o surpriza. Tipul reprezinta interesele tarii lui in Romania si observa lucrurile de la noi,adica isi face serviciul pentru care ia leafa din SUA,nu din Romania. Va veni cel de origine romana,sa vedem comportamentul lui. Depsre demonstranti,felicitari ca si-au adus copii,exact cum fac teroristii ce folosesc copii ca scuturi vii. Niste cacati cu ochi! Copii ii duci in parc,la muzee,la cofetarii,la film,undeva sa se simta bine,nu in harmalaie plina de tensiuni,injuraturi si pericole de tot felul. Asta arata cat de mult isi iubesc unii copii,cat de mult le pasa de viata si educatia lor.
9
5
Daca romanii sint cu foamea in git si pun botul.N-am inteles chestia cu muie.Astia o solicita de la PSD, sau ce?
5
5
Liderii ciumei bolsevice au stat in spatele draperiilor,paziti de bivolii jandarmeriei.
9
10
de ce nu a venit la miting?sta ca un cacat ascuns in iarba,sub fusta jandarmeritelor.iesi penalule sa vorbesti cu romanii daca ai curaj.sau tu esti o pizdulice fricoasa si ai curaj din spatele spp.
9
10
la celalalt miting a fost prezent Steven van Groningen, astia pentru ce lupta? ca ei sunt aici pentru a reprezenta interesele tarilor lor, nu sa se amestece in treburile interne ale Romaniei, dar ei nu doar ca se amesteca, se vede clar ca ei sunt sforarii, nu mai suporta nici macar o farama de self-determination, in opinia lor trebuie sa murim de gat cu jugul imperialist ca natiile lor sa prospere dupa urma exploatarilor unora sau altora.
12
3
daca e asa de barbat''provenit de la tzara si nu facut in eprubeta''cu origini sanatoase''de ce nu vine,sa intrebe romanii''care l-au ales'':ce aveti cu mine mai baieti??Ca zice ca l-au votat pe EL 3 milioane de''buni romani''.Hai ma banditule,sa discuti cu oamenii nu sta ca o pizda ascuns sub fusta jandarmilor!!
10
9
Ce surpriza? Oricum americanilor nu le convine politica guvernului de crestere a redeventelor in domeniul petrolier.
16
3
acum afara cu americani.
20
3
deci asta era !!! Americanii le-au dat la astia cate 20 de euro sa iasa la miting. Muie dragnea,muie pesede !!!
8
14
adrian zucherman nu este decat un jidov plecat din romanica care revine sa fure ceva,ceva important desigur
12
8
Si ambasadorul american in Ucraina era in piata Maidan la fel cum si ambasadorul american in Georgia era prezent la datorie la tulburarile sociale de acolo. Colonie. Stapanii tin turma in ochi
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212