REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Prezentatoare TV: Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie chiar în timpul funeraliilor reginei

Prezentatoare TV: Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie chiar în timpul funeraliilor reginei

Replica API 20 septembrie 2022 | 00:00 1530

Prezentatoarea TV Olga Skabeieva, poreclită „Păpușa de Fier” a lui Vladimir Putin, a declarat în cadrul unui talk-show că Moscova ar fi trebuit să lanseze un atac nuclear asupra Marii Britanii chiar în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a.

Olga Skabeieva

Prezentatoarea a făcut aceste comentarii controversate luni, la o oră de mare audiență, răspunzându-i unui deputat, Andrei Guruliov, care a spus că Rusia ar trebui să bombardeze Regatul Unit, potrivit Yahoo News, citează digi24.ro.

„Biden a declarat că, în timpul evenimentelor (n.r. din Ucraina), Rusia a folosit armament chimic sau că a efectuat atacuri nucleare pe teritoriul ucrainean. Aţi auzit aceste prostii?. Ce-l face să creadă că vom efectua un atac nuclear în Ucraina? Trebuie apoi să trăim în continuare acolo! Şi avem o groază de alte ţinte, iar (n.r. baza militară americană) Ramstein (n.r. din Germania) este una (n.r. dintre ele). Dar poate aştepta. De ce să bombardăm Ucraina sau Germania, când există Marea Britanie, rădăcina răului?”, a afirmat Guruliov.

Olga Skabeieva i-a răspuns că „ar fi trebuit s-o facem azi (luni). Toată lumea bună este acolo, să asiste la funeraliile reginei Elisabeta a II-a”.

Nu este prima dată când Guruliov cere o lovitură nucleară asupra Regatului Unit. Luna trecută, el a declarat pentru televiziunea de stat rusă că cea mai rapidă cale de a învinge Ucraina ar fi „să ștergem insulele britanice” și să le transformăm într-o „țară a lumii a treia”.

Olga Skabeieva, poreclită „Păpușa de Fier” a lui Vladimir Putin, este cunoscută pentru șarjele dure pe care le adoptă în discursul propagandistic de la postul Rossia-1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salbaticilor
0
0
Avem si noi prezentatori TV care-si inchipuiesc ca sunt a toate stiutori si au drept de a cere ca oamenii sa le urmeze cererile. Oameni cu balastru in cap sunt peste tot si sunt folositi tocmai pentru a servi ca hrana pentru mintile dobitoace. Chiar nu merita sa fie mediatizate gunoaiele,si asa sunt bagate de regimuri pa gatul auditorilor.
0
0
Jurnalista asta este exact ca propagandisti din Romania de pe timpul lui nea Nicu si lingai aia ii spuneau dictatorului ca este prea bland cu poporul roman tot asa cum si asta spune acum despre Putin ca este prea bun cu M.Britanie si restul statelor europene neprietene cu Rusia.
1
0
Sta pe val pentru audienta! Ce sa faca , filme porno?
1
0
Cica mooista asta este ruda cu croitoreasa noastra, Bana Dudeanu.
0
0
Se vede dupa fata ei ca e bolnava psihic.
1
0
SKARBEieva, tu vrei ca rusia sa atace nuclear Marea Britanie, nu ? Asta vrei, nu ? .**. Da' o MU.IE nu vrei tu ? ? ? Duuuu-teee-nnn pizzzz.daaa maaa-tiiii de CRIMINALA BOLSEVICA !!!
1
0
Bolsevici atentie...Cat credeti ca va mai tace Romania in cazul tezaurului?Romania a mai ajuns odata in Rusia in 44 dar era iarna si am pierdut.....de data asta va fi doar vara....Atentie....
1
0
Cel mai bine sa atace NATO Rusia prima.
0
0
Ignorant cunt
1
0
Ignorant cunt
1
0
O fi NF, ca prea se zbate in hamuri.
2
0
Cred ca se droghiaza zilnic.
0
0
eu chiar ma gandeam la asa ceva ,erau toti pe branci dupa baba. oricum rusia nue una care sa scapi usor de ea.vremuri bune nu sunt la orizont
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272