REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Prezentatoarea BBC Emma Jones: „Sânii mei uriași claxonează singuri!“

Prezentatoarea BBC Emma Jones: „Sânii mei uriași claxonează singuri!“

A.F. 25 octombrie 2022 | 00:00 557

Prezentatoarea BBC Sport Emma Louise Jones (30 de ani) este mândra posesoare a unor sâni naturali uriași, care însă o mai bagă și în...belele! Bomba sexy a povestit o întâmplare amuzantă, care s-a petrecut în timp ce conducea.

Emma Jones, foto: Instagram

Colegii ei știau când ajunge la redacție, pentru că auzeau claxoanele

„Când conduc micul meu BMW seria 1, sunt unul dintre acei șoferi cărora le place să se lipească de volan. Dar asta însemna că uneori sânii mei mari claxonează singuri, atunci când mă mișc sau când vreau să cobor din mașină. Înainte mă speriam când se întâmpla asta, dar acum m-am obișnuit”, a explicat Emma, potrivit Daily Star.

Prezentatoarea sportivă, care are o avere de jumătate de milion de dolari, a mărturisit că, uneori, colegii ei de la BBC știau când ajunge la redacție, pentru că auzeau claxoane repetate în parcare.

„În fiecare dimineață, auzeam «bip! bip! bip!»! Și știam că Emma era acolo, probabil coborând din mașină.”, a povestit amuzat colegul prezentatoarei, John Fox, citează click.ro.

Emma Jones a fost supusă unor comentarii misogine îngrozitoare luna trecută, după ce a împărtășit o imagine cu ea purtând o rochie pe un teren de rugby, cu mesajul: „Pariez pe cât timp rămâne această rochie nemurdarită...” Mai târziu, ea a adăugat: "Această rochie a stat la o masă cu 3 feluri și a plecat nevătămată. Nici măcar nu mai știu cine sunt!"

Unii utilizatori ai rețelelor sociale s-au arătat deranjați de alegerea ținutei blondinei, dar Jones a răspuns printr-un mesaj de mulțumire celor care au apărat-o în comentarii. „Vă mulțumesc majorității covârșitoare dintre voi care m-a apărat în fața a câțiva misogini în răspunsurile la aceasta postare”, a spus ea. "Din păcate, de obicei, acei oameni sunt cei care strigă cel mai tare. Am găzduit o ceremonie de premiere și m-am simțit minunat în noua mea rochie, așa că am vrut să o împărtășesc."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212