REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Prietenii lui Sebi, mesaj pentru autorități: „Nu banii sunt problema pentru care noi plecăm din țară, ci voi sunteți!“

Prietenii lui Sebi, mesaj pentru autorități: „Nu banii sunt problema pentru care noi plecăm din țară, ci voi sunteți!“

A.F. 22 august 2023 | 21:16 1074

Clipe dramatice trăite astăzi de familiile celor doi tineri uciși în stațiunea 2 Mai de un șofer drogat. Roberta și Sebi au fost conduși astăzi pe ultimul drum. Între timp, nicio demisie și nicio demitere.

Prietenii lui Sebi, mesaj pentru autoritati: „Nu banii sunt problema pentru care noi plecam din tara, ci voi sunteti!“

Colegii lui Sebi au fost prezenți la înmormântare îmbrăcați în alb. Aceștia și-au arătat revolta față de instituțiile statului despre care spun că nu își fac treaba.

”Este a mia oară când instituțiile care se presupune că ar trebui să ne protejeze și să aibă grijă de noi și să ne ofere siguranță și încredere, cum chiar ele susțin, ne-au dezamăgit. Astăzi a fost ultima dată când ne-am putut vedea cel mai bun prieten. El nu merita să fie acolo și sper că, dacă oamenii responsabili pentru moartea lui se uită acum la mine, să își dea seama că nu distrug doar o familie, sau două, sau trei, ci distrug o generație întreagă, pentru că niciunul dintre noi nu va mai fi la fel de astăzi.

Nu banii sunt problema pentru care noi plecăm din țară, ci voi sunteți! Voi toți care ne-ați greșit de atâtea ori și nu ne dați niciun motiv pentru care să rămânem aici. Nu pot spune mai mult de atât, nu am cuvinte să spun mai mult de atât! Nu doresc nimănui să simtă ce simțim noi și familiile prietenilor noștri în aceste momente. Tot ce vrem și tot ce se mai poate face este o anumită ”dreptate”, pentru că pe ei nu o să îi mai aducă nimeni niciodată înapoi”, a declarat o prietenă a lui Sebi.

Prietenii lui Sebi, mesaj pentru autoritati: „Nu banii sunt problema pentru care noi plecam din tara, ci voi sunteti!“

”Aș vrea să cred că se va face dreptate, sper din tot sufletul ca cei care au autoritate și care pot face dreptate în această situație să se gândească o secundă la toate momentele prin care noi trecem acum și să se gândească că putea fi oricine în locul nostru. Sper din tot sufletul...”, a mai spus tânăra.  

Fata a avut și un mesaj pentru autorități. 

”Nu aș vrea să spun nimic mai mult decât să faceți dreptate. Să le faceți dreptate lui Sebi și Roberta pentru că ei nu ar trebui să fie acum într-un cimitir”. 

În ceea ce îl privește pe băiatul drogat care i-a spulberat pe cei doi tineri, tânăra spune că, pentru ea, ”acest personaj nu există”. 

”Pentru mine acest personaj nu este om. Nu aș putea avea un mesaj pentru el! Pentru părinții lui, le-aș spune doar atât: și dumneavoastră aveți un copil și imaginați-vă că ar fi fost el în situația Robertei sau a lui Sebi. Vă întreb doar ce ați fi făcut atunci...”, a conchis tânăra, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ne purtam ca naiba unii cu altii. Nu conteaza cat de saraci sau de bogati suntem. Ne purtam ca draq unii cu altii. Fara respect, fara sa ne pese. Idioti.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407