REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Prima poză cu Cleopatra Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda

Prima poză cu Cleopatra Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda

Replica API 16 august 2021 | 00:00 954

Sâmbătă, 14 august, Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă şi a trăit, pe viu, cel mai frumos vis al ei. Și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul și ultimul bărbat din viața ei, așa că și-au transformat inocenta poveste de iubire, în căsnicie.

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Foto: Instagram

Cleopatra Stratan (18 ani) şi Edward Sanda (23 de ani) au devenit soț și soție sâmbătă, 14 august, iar cuplul ne-a arătat, pe Instagram, și prima poză de la nuntă. Sunt frumoși, fericiți și emoționați. Cleopatra e ca un boboc de trandafir, iar rochia simplă, dar de efect, îi evidențiază prospețimea și tinerețea. A purtat cercei cu perle, un colier cu perle, iar coafura naturală i-a venit superb. Rochia, stil furou, cu bretele fine, i-a pus în evidență silueta, iar trandafirii albi din buchetul miresei au fost eclipsați de frumusețea Cleopatrei. Nici mirele Edward Sanda nu a fost mai prejos. Pentru costumul lui, un singur cuvânt ne vine în minte: impecabil!

click pe foto

foto: Instagram

Cel mult 100 de invitați

Click! a aflat totul despre evenimentul de azi. Cleo şi Edward au pregătit în detaliu ziua specială a nunții lor. Și-au dorit o nuntă intimă, cu persoanele dragi alături şi doar cu câţiva prieteni. Naşi s-ar părea că sunt Dan Badea, vedetă Antena 1, şi soţia lui, iar lista de invitaţi este una restrânsă. Petrecerea are loc în zona de nord a Bucureştiului, la un restaurant pe malul lacului, fiind respectate astfel condiţiile impuse din cauza coronavirusului. "Şi-au dorit să fie împreună cu famiilie lor şi oamenii care i-au ajutat de-a lungul anilor. Vor avea prieteni buni alături printre care Randi sau Ioana Ignat, dar şi câteva persoane publice precum Dan Popi de la Cât Music unde Cleopatra şi tatăl ei, Pavel Stratan, au contract", ne-au mărturisit surse apropiate celor doi îndrăgostiţi.

foto: Instagram

Edward Sanda şi-a făcut costumul de ginerică la Adina Buzatu şi Cleopatra Stratan a purtat în ziua cea mare o rochie total diferită de cea pe care ne-a arătat-o în videoclip.

Cleopatra și Pavel Stratan

Foto: Instagram

"Nu suntem stresaţi, pentru că am organizat totul din timp, acum mai sunt doar emoţiile de dinaintea nunţii! Am angajat o firmă specializată, care să se ocupe de pregătiri. Ne-am ocupat de fiecare detaliu!", ne-a povestit Edward în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi şi-au dorit să aibă şi candy-bar şi astfel că la eveniment vor avea un colţ special cu dulciuri pentru ei şi cei maxim 100 de invitaţi.

Au lansat o melodie împreună înainte de nuntă

Foto: Instagram

„Vreau să ne iubim cel puţin o veşnicie” îşi promit Cleo și Edward în videoclipul piesei cu același nume, unde apar în ipostaze emoţionante, versurile şi linia melodică fiind create de ei. În imaginile video avem ocazia să o vedem pe Cleo într-o superbă rochie de mireasă, ca de prinţesă, iar pe Edward, într-un costum impecabil. De asemenea, în videoclip, cu ochii în lacrimi, de emoţie, apare şi socrul mic Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei, cel care i-a ghidat paşii în showbiz, de la vârsta de 3 ani. "La început am fost prieteni … dar prieteni care simţeau ceva foarte special şi puternic. O conexiune extrem de frumoasă şi ieşită din comun care ne-a apropiat şi ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuţi unul pentru celălalt. Pe 14 august vom deveni oficial SOŢ şi SOŢIE! Îţi mulţumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, a spus Edward Sanda pe Facebook.

"O viaţă-ntreagă noi ne-am căutat şi am simţit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august! Mulţumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!", a scris şi Cleopatra, pe reţelele sociale.

De 6 ori în Cartea Recordurilor

Solista Cleopatra Stratan apare de şase ori în Cartea Recordurilor Guinness, pentru performanţele sale: ”Cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album”, ”Cea mai tânără interpretă într-un concert live”, ”Cea mai bine plătită artistă tânără” (10.000 de euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile), ”Cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV”, ”Cea mai tânără interpretă care a înregistrat un «hit» naţional” (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale). Cel mai reprezentativ premiu a fost însă pentru ”Cea mai tânără interpretă de succes”, Cleopatra reuşind să susţină un concert de două ore şi 28 de piese muzicale.

După acest succes greu de egalat, Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei, a primit o propunere din partea uneia dintre cele mai renumite fabrici de jucării din Spania de a scoate pe piaţă o păpuşă care să aibă chipul micuţei vedete. După o pauză de 2 ani, Cleopatra a revenit în topurile muzicale în urmă cu trei ani, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prietenie intre doua popoare TOTAL DIFERITE dar vecine
0
0
Mai mult de doi ani nu le dau!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212