REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Prima reacție a doctoriței care a rupt cu bătaia un pacient

Prima reacție a doctoriței care a rupt cu bătaia un pacient

Replica API 1 septembrie 2022 | 00:00 1737

Un pacient din Timiș, în localitatea Bulgăruș, a mers la un consult medical, dar s-a ales cu o bătaie soră cu moartea, administrată chiar de doctorița care ar fi trebuit să îi prescrie un tratament medical.

Doctorița susține că ea doar s-a apărat, după ce a fost atacată de către pacient.

”Eu am fost atacată în cabinet de un pacient recalcitrant. Asta s-a întâmplat și am reacționat ca atare. M-am apărat! Am fost în legitimă apărare! A sărit la mine în cabinet să mă lovească. După ce m-a înjurat a dorit să îmi ceară o trimitere, cu toate că el nu este în regulă cu actele. I-am explicat frumos o dată, de două ori, de zece ori, de foarte multe ori de luni de zile...”.

În schimb, alți pacienți susțin că doctorița este extrem de violentă și nu este la primul incident în urma căruia a bătut un pacient, scrie stiripesurse.ro.

”Nu e prima dată când doctorița asta face așa ceva. Așa se poartă ea. Nu numai cu el, cu multă lume!” spune o femeie.

”Niciun om nu a intervenit. Îl lovea foarte tare, cu picioarele, cu pumnii... În cap, unde nimerea! Am zbierat la ea când am văzut că îl bate, dar mi-a spus că ” dumneavoastră mai rămâneți”, povestește o altă pacientă.

”În loc de tratament primești altceva. Păcat! Nu se poate așa ceva! Nu există cuvinte!”, spune și un bărbat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara violeta, nu instiga la violenta!
0
0
Bataia este cel mai bun tratament ! Socrul face nasolii la mancare ! O doamna doctor l-a diagnosticat cu alergie ! Ani de zile ,socrul i-a mancat zilele fripte cu nazurile lui , mamei soacre pana cand aceasta s-a prapadit ! A incercat figura cu sotia care a tinut ! Apoi din motive de dragoste neinteleasa s-a refugiat la un nepot preferat care cu ajutorul BATAII a reusit sa il puna pe linia de plutire astfel incat mosul haleste cu un zambet ILIESCIAN ce ii pune nepotul in punga de hartie de la KAUFLAND , celebrul fast food ! Deci BATAIA rezolva alergia !
0
0
Sa va ciomageasca pina va ia mama dracului de drogati! Felicitari doamna doctor!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212