REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Prima reacție a Jadei Pinkett Smith după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar

Prima reacție a Jadei Pinkett Smith după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar

Replica API 1 aprilie 2022 | 02:18 706

Jada Pinkett Smith a rupt tăcerea după ce soțul ei, actorul Will Smith, l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock la gala premiilor Oscar pentru că a făcut o glumă pe seama ei, relatează BBC.

Într-o scurtă postare pe Instagram, actrița a scris despre un „anotimp al vindecării”, aparent în legătură cu incidentul de pe scena Oscarurilor.

„Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”, a scris Pinkett Smith pe Instagram.

Soțul ei, Will Smith, a fost criticat de organizatorii galei pentru că l-a lovit pe Rock. Actorul a prezentat scuze luni, spunând că violența e „nocivă și distructivă”.

Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca Smith să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. Comediantul a făcut o glumă despre capul ras al lui Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Atunci, Will Smith a urcat pe scennă și l-a pălmuit pe Chris Rock.

Rock încă nu a comentat public nici incidentul de la Oscar, nici scuzele lui Smith. Cu toate acestea, biletele pentru viitoarele sale spectacole de comedie au crescut vertiginos.

Smith i-a cerut public iertare lui Rock.

„Vreau să îmi cer scuze public, Chris. Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă”, a scis Will Smith, într-un mesaj postat pe Instagram.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a continuat Will Smith.

De asemenea, actorul și-a cerut scuze Academiei americane de Film și familiei Williams.

„Regret profund că acest comportament meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți”, a scris el, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212