REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Prima reacţie a unui judecător după declaraţiile lui Iohannis: 'Democraţia a murit!'

Prima reacţie a unui judecător după declaraţiile lui Iohannis: 'Democraţia a murit!'

Replica API 13 iunie 2018 | 12:09 494

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că a citit motivarea deciziei CCR în cazul procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, însă evaluarea nu este terminată, precizând că, în această etapă, motivarea aduce la suprafaţă mai multe întrebări decât clarificări.

foto: Facebook

Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci, președintele secției a VI-a civilă de la Tribunalul București, condamnă în termeni duri decizia președintelui de a nu respecta Constituția pe care a jurat la depunerea mandatului. Conform judecătoarei, decizia lui Iohannis e sinonimă cu ”moartea democrației”, ea concluzionând că ”începând de azi, putem pune lacătul pe instituții și să plecăm acasă, notează stiripesurse.ro.

”Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor”

Scrie în Constituție!

Începând de azi, putem pune lacătul pe instituții și să plecăm acasă!

”Shhhh...Liniște!”

Democrația a murit!”, e mesajul judecătoarei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr sis...bai tovarese..invata in plua mea sa scrii, sa te exprimi si apoi incearca pe ciorna sa scrii ceva, vezi daca e corect, apoi pe google poate iti gaseste vreo greseala si apoi nu posta...ca tot prost esti
1
0
gresit,abraziva asta s-a referit de fapt si de drept la sula sotului,a murit saraca iar partea proasta este ca nici vecinii n-o duc prea bine,oricum juistitia noastra este oarba,surda si cointeresata material
0
0
Bai muistilor toti comentati ca e psd-sta ca ala e psd-ist ba futuva-ngura de spurcati va dati zmei la comentarii ce pula mea ati votat jegosilor de au iesit numai psd-isti la putere in strada iesiti numai daca sunteti platiti la care v-au crescut salariile va convine nu trebuia astia sa dea o lege sa mareasca salariile si pensiile numai la membrii de partid sa va fi vazut atunci ce coada faceati la usa lor futuva-angura de lingai democratii pulii
1
4
Cere pumni la greu, coarda asta psd-ista!
4
0
Dar pe doamna din poza nu o deranjeaza faptul ca ne conduce un penal?
5
2
Dar pe ecuson scrie madalina abasinei
6
3
Doamma judecator e PSD-ista
10
3
dragi magistrati, prin deciziile voastre impartiale ar trebui sa dovediti in primul rand ca inca mai exista democratie
12
0
Doamna judecator, sunt de acord cu norma constitutionala si mai sunt de acord si cu faptul ca democratia a inceput sa moara din momentul in care insasi statul prin institutiile sale abilitate potrivit competentelor specifice- si aici ma refer in primul rand la instante in anume spete care nu respecta caracterul general si obligatoriu al Deciziilor CCR. Vorbesc de un caz particular - cu siguranta unul dintre multe altele similare - Decizia CCR 279.17.06.2015 - o instanta in fond nu a respectat caracterul general si obligatoriu al acestei decizii respingand actiunea in fond.
5
0
Doamna judecator aveti perfecta dreptate. Daca cel mai important om in stat nu respecta legea de capatai a natiunii care l-a ales atunci ce pretentii avem la oamenii de rand. Cu toate acestea suntem curiosi sa vedem cum , cand si daca va raspunde presedintele Romaniei pentru aceasta infractiune. Oare va raspunde ?
3
12
Cand am avut in Romania democratie ?
6
2
Democratia nici nu a fost realmente creata inca in Romania. Ce avem noi este un fel de surogat,in care tortionarii sunt in serviciile de forta si un presedinte,fie el si redus la cap ,poate deveni dictator cand vrea sula lui,daca asta e pe placul tortionarilor mafioti . Ca niste prostovani isi inchipuie ca asa arata democratiile si dau din boturile imputite este normal,in toata lumea sunt fapturi ca ei.Romania nu are presedinte. Este foarte clar.Romania are bulibasa,stapan de sclavi,orice dar presedinte nu .
3
6
Bai, eu vin in iulie in vacanta din Germania unde traiesc. Sunt autostrazi in Romania ca sa ajung la Constanta? Pe mine asta ma intereseaza si la asta vreau sa raspunda latraii PSD-isti.
16
5
Madalino, hai mai bine pune tu repede lacatul pe usa si mars acasa in pasi de dans si cu talent!!!
18
3
Mai esti si presedinta de sectie si nu ai inteles pana la aceasta ora ca Statul este pus in pericol de un grup de interese. Cum judeci tu fato! Halal de oamenii care iti cad pe mana.
19
3
dragi romanasi mi se rupe pula de voi.aproape am facut 5 ani de mandat la plimbare prin toata lumea.mai am de facut inca 5 ani si apoi o locuinta de serviciu platita de stat,pensie,masina si spp isti.iar pentru voi dragi romani multa,dar multa muie cu lamaie sa nu aveti greturi.
6
10
esti si tu manjita de psd-ei,apropo ai participat si la mitingul lor,ti s-a sugerat ca asa ar fi bine pt.tine,cum li s-a sugerat celorlalti participanti?!!!!!
16
3
Heill hitler.
4
8
Ma jegosule,curva este mata ca a fatat un prost ca tine.Zdreanta ce esti!
5
11
Nu am auzit-o pe curva asta sa spuna la fel si in cazul deciziei CCR prin care referendumul din 2009 privind un Legislativ cu 300 de parlamentari sa fie respectat. Despre asta nu spune nimic curva asta de magistrat pesedist.
21
5
Iohannus - super-presedinte: guvernu meu, procurorii mei, externele mele... PSD - penali, hoti etc
4
9
Popor de cacat care nu-si respecta nici cele mai inalte foruri ale democratiei meriti soarta ce a pregatit-o Europa impreuna cu Rusia. Impartirea tarii in bucati iar tu popor sclav pe viata. Uhooooo!
8
6
Wow wow fatuca
2
4
Go go go go!
8
1
Fatuca asta a ajuns magistrat , ori ca e fata lu' tata , ori pentru ca un fatalau de la partid i-o trage pe ascuns . Toanta deja face politica , in conditiile in care presedintele nu a spus cumva ca va incalca vreo lege ... Bine , si Bica era magistrat , si Udrea cica a terminat dreptul la particular si Ciordache a facut dreptul la Chisinau si Cacaniciu tot la particular etc . In concluzie , vad de ceva vreme ca tot mai multe judecatoare sunt de fapt niste joiene pitipoance , nu fac pui , nu dau lapte , ci doar behaie !
18
8
dar decizia ccr de a avea conform referendumului osingura camera decizionala si 300 parlamentari cind o puneti in practica .acum sunt 600 de imbecili pe care ii platim sa-si bata joc de noi .apropo avem pe aici postaci care au fost la mitingul pesede niste pesedisti imputiti
23
5
Multi dintre judecatori traiesc intr o lume a lor, fac o dreptate a lor, iar noi, restul suntem priviti de sus, fara nicio teama ca pot raspunde pentru prostiile pe care le fac si carora le spun .."judecata". Nu mai spun de spagile pe care le iau fara nicio jena, vedeti exemple mass media. Pacat, nu prea mai avem justitie demult, doar....politic...politic...politic. tumoarea tarii
21
2
Care democratie a murit, proasto? Democratia psd-alde pastorita de jegul umanoid numit Dracnea?
24
10
Trebuia sa plecati acasa atunci cand NU s-au gasit vinovati pentru JAFUL facut acestei tari ...V-a convenit sa luati banii degeaba !Rusineeeee
17
5
Vaaii doamna judecatoare,dar cand era democratia vie?Cand luati sute de milioane salariu si nu raspundeati de tampeniile care le faceati?A!Acum a murit cand trebuie sa raspundeti!
29
8
Eu am de 4 ani o decizie definitiva si executorie a tribunalului in care onor statul roman trebuie sa-mi restituie taxa de mediu!!! Care e democratia???
27
2
da, numai o psd-ista putea gandi asa ceva lipsit de bun simt. E la mintea cocosului ca ce s-a intamplat la ccr a fost o mare ticalosie
22
12
Pomul din capul statului este mai presus si mai intelept decat Curtea Constitutionala. Brrrrr... Ce vremuri traim... Face umbra degeaba.
16
23
Alerta , asta e pesedista! Nu e basinista, nu e wernista, nu e sorosista, nu decapeaza dosare pt. a se ajunge la un prim-ministru, nu pune pistolul la tamplele oamenilor, nu trimite nevinovati la hauless. Da, asa cum afirma hasdeu-pula de leu asta e pesedista.
19
11
Dar teste psihologice le mai faceti la specimene dintr.astea.macar lu carneci asta
15
11
a devenit, dupa declaratia Dulapului Sasesc de azi, apa de ploaie. Daca el isi permite sa declare ca incalca legea, incalcand o hotarare a CCR, sa nu ne mire daca un condamnat de drept comun va spune ca lui nu-i pasa ce spune instanta si isi vede de ale lui. Cred ca e vremea sa se dea liber la arme: dreptatea va fi cea pe care poti sa ti-o faci si sa ti-o aperi cu glontul!
21
16
Dupa aproape 15 ani de cand au preluat base si klaus adolf mandatul nu sa facur nimic romania...doar haos in rest o pula.Mai are dulapul ambulant 5 ani si dupa aceea pensie pe viata,masina,casa si romanii multa multa muie.
18
27
de ce iti rozi mijlociul? esti cumva pesedista si ai vazut asa la serban nicolae? are si cu tine o filmare cand faceai sex anual? parca esti rosie la culoare ca un trandafir dupa 89
27
14
Voi vreti sa omorati democratia cu legile justitiei. Pana la Kovesi nu am auzit de politicieni arestati.
29
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614