REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Prima roată panoramică cu oglinzi din România va fi inaugurată la Craiova

Prima roată panoramică cu oglinzi din România va fi inaugurată la Craiova

Bianca NEDELCU 15 aprilie 2024 | 13:13 1098

Prima roată panoramică din România, placată cu zeci de oglinzi, va fi inaugurată vineri, 19 aprilie, la Târgul de Paște din Craiova. Impresionanta construcție va reprezenta principalul punct de atracție pentru sute de mii de oameni care vor vizita Târgul de Paște până la data de 12 mai, în Parcul Nicolae Romanescu.

Prima roata panoramica cu oglinzi din Romania va fi inaugurata la Craiova
 
Roata Oglinzilor, așa cum este denumită, are 40 de metri înălțime, iar toate gondolele acesteia sunt placate cu oglinzi pentru a se integra în tematica Târgului de Paște, inspirată de povestea Albă ca Zăpada și cei 7 pitici. Roata panoramică aparține Britta Trading, cel mai mare furnizor de atracții pentru parcuri de distracții din România. Atracția a fost construită în Olanda, în 2023, respectând cele mai noi și înalte stardarde de calitate, iar gondolele au o capacitate totală de 140 de persoane. Mai mult, pentru ca experiența vizitatorilor să fie și mai memorabilă, accesul la roată se va face printr-o zonă placată cu oglinzi.
 
Roata Oglinzilor va fi completată de alte atracții impresionante. Printre acestea, Roller Coaster-ul Magic, care îi va transporta pe copii într-un univers de poveste. Accesul se va face printr-o butaforie uriașă sub forma unei Cărți Magice, inscripționată cu citate din Albă ca Zăpada și cei șapte pitici.
 
“Parcul Nicolae Romanescu din Craiova este absolut încântător si sunt convinsă că toată lumea este impresionată de cât de frumos este amenajat, fiind cel mai mare parc natural din Europa. Pentru că are o tematică inspirată de basmul Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, am adus două atracții în premieră pentru România: Roata Oglinzilor și Roller Coaster-ul Magic. Avem, așadar, prima roată panoramică din România placată cu oglinzi. Are în centru un ecran LED de trei metri diamentru, care va crea magie prin proiecția de vizualuri grafice cu mii de culori. În plus, are sute de mii de luminițe, o capacitate de 140 de persoane, iar cei care se vor urca în ea vor putea admira tot parcul, chiar și orașul, de la înălțime, plutind deasupra întregului Târg de Paşte. Roller Coaster-ul Magic este și el, o premieră pentru țara noastră. Accesul se va face printr-o Carte Magică, inscripționată cu citate din Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Suntem bucuroși că putem furniza astfel de atracții pentru festivaluri, parcuri de distracții sau târguri tematice în toată țara! Aceste atracții aduc un strop de magie și îi fascinează atât pe cei mai mici, cât pe cei mari”, declară Lucia Prăjișteanu, CEO Britta Trading.

Roata Oglinzilor și Roller Coaster-ul Magic de la Târgul de Paște de la Craiova completează seria atracțiilor gândite de organizatori, care includ căsuțele piticilor, unde se vor vinde produse tradiționale de Paște, Casa din pădure a prințesei, dar și Palatul Vrăjitoarei sau Mărul Otrăvit. În cadrul Târgului de Paște va fi organizată și scena religioasă a Învierii Domnului, în parteneriat cu Mitropolia Olteniei.
 

Roata Oglinzilor și Roller Coaster-ul Magic de la Craiova completează seria de atracții furnizate de Britta Trading, printre care se află și parcurile Miramagica din București și Mamaia, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, West Side Christmas Market, şi Zorky’s Planet, din incinta AFI Cotroceni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272