REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Primăria Cernavodă anunță montarea patinoarului

Primăria Cernavodă anunță montarea patinoarului

Virgil STOIAN 10 decembrie 2022 | 13:59 546

Patinoarul în aer liber din Cernavodă se va monta și anul acesta cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Deși în ultimii ani nu ne-am putut bucura prea mult de zăpadă, iar iernile au fost destul de blânde, sportul cu patinele rămâne una dintre atracțiile sezonului pentru locuitori. Anul acesta patinoarul este unul sintetic, pentru a elimina consumul de apă și energie, dar și pentru faptul că se poate folosi și atunci când temperaturile sunt crescute. Pe langă aceste beneficii, acest tip de patinoar se întreține foarte ușor și nu este toxic.


Gheața sintetică va fi în suprafață de 500 mp și va avea o capacitate de 150 de persoane. Patinoarul este deja montat în Centrul Civic al orașului, în aceeași locație ca și în anii anteriori, care, pe lângă iluminatul festiv cu decorațiunile de Crăciun și parcul de distracții vor întregi atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Pentru a întreține magia acestei perioade din an, se vor putea servi dulciuri si băuturi specifice sărbătorilor mult așteptate. Într-un cadru feeric, printre lumini si decorațiuni tematice, cei mici se vor putea bucura de Orășelul Copiilor din Parcul Central, care va fi dotat cu Oameni de zăpadă, Moș Crăciun, sănii cu reni 3D, globuri și stele luminoase, adevărate atracții atât pentru ei, dar și pentru adulți, deopotrivă.

Pe durata funcționării, accesul și închirierea patinelor vor fi gratuite, iar programul va fi zilnic, de luni până duminică.
O dată cu venirea sezonului rece, îi invităm pe toți iubitorii acestui sport să petreacă momente deosebite în aer liber, alături de cei dragi!

Patinoarul va deveni funcțional în cursul săptămânii viitoare, ziua inaugurării urmând a fi  anunțată.

Crăciunul este o poveste pe care fiecare dintre noi o purtăm în sufletele nostre! Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272