REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
13.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Primăria Cernavodă modernizează terenurile Clubului Sportiv Axiopolis

Primăria Cernavodă modernizează terenurile Clubului Sportiv Axiopolis

Replica API 12 august 2022 | 00:00 559

Primăria Cernavoda a demarat lucrările de execuție în vederea realizării obiectivului de investiții “modernizare terenuri de sport și împrejmuire Clubul Sportiv Axiopolis, orașul Cernavoda”.

Acest obiectiv face parte din strategia conducerii administrației publice locale privind dezvoltarea sportului cernavodean, elaborată și initiată de mai bine de 6 ani.

Terenurile de sport nu au fost gândite doar ca spații pentru practicarea sportului, ci și ca locuri de petrecere a timpului liber, de socializare.

Ținând seama de solicitările părinților cernavodeni, Primăria va amenaja la Complexul Sportiv două terenuri de tenis, în suprafață totală de 1250 mp, prevăzute cu gazon sintetic. Pe langă acestea, se vor executa două terenuri de mini-fotbal, în suprafață totală de 1326 mp, acoperite cu gazon sintetic multisport de culoare verde.

Tot în această lucrare va fi executată și împrejmuirea Complexului Sportiv Axiopolis care constă în realizarea a 369 ml de gard cu înălțimea de 4 metri, o poartă pietonală, cu lațimea de 1,20 m și o poartă de acces auto cu lățimea de 5,40 m.

Apele pluviale de pe terenurile de sport vor fi dirijate spre rigola pietonală nouă, pe o lungime de 190 ml, care va fi acoperită cu grătar metalic zincat.

Nu în ultimul rând, se vor realiza marcajele celor patru terenuri, acestea urmând a se trasa cu culoare albă, pentru a delimita suprafețele de joc.

Materialele folosite la execuția acestei lucrări vor respecta prevederile legislației în vigoare, fiind însoțite de certificat de calitate si agrement tehnic.

Valoarea totală a investiției este de 1.258.438,04 lei, iar sursa de finanțare pricipală este sponsorizarea din prtea S.N. Nuclearelectrica S.A, în valoare de 950.000 lei, diferența fiind suportată de la bugetul local.

Baza sportivă și terenurile aferente vor fi modernizate cu intenţia de a putea fi utilizate de cei care îşi doresc să practice sportul, în condiţii sigure și avantajoase.

Cernavodenii vor avea terenuri de sport care vor asigura condiții la nivel competițional, cu dotările și facilitățile aferente fiecarui tip de teren, precum si cu instalații de nocturnă.

Practicarea sportului înseamnă garanția sănătății unei comunități! Miscarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212