REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Constanța a început eliminarea stâlpilor de iluminat și cablurile de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Primăria Constanța a început eliminarea stâlpilor de iluminat și cablurile de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Andreea VREJOIU 6 iunie 2023 | 13:24 4644

 Primăria Constanța, împreună operatorul rețelei de iluminat public și cei ai rețelelor de comunicații au început astăzi să elibereze trotuarele de stâlpii de iluminat și cablurile de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. În perioada următoare se lucrează pe tronsonul cuprins între intersecțiile de la Dacia și Trocadero.  

Primaria Constanta a inceput eliminarea stalpilor de iluminat si cablurile de pe bulevardul Alexandru Lapusneanu

Mai exact, este vorba despre dezafectarea stâlpilor din beton care în prealabil sunt goliți de cablurile aeriene, introduse deja în subteran de operatorii de comunicații.  

În locul elementelor din beton, prin proiectul european de reabilitare și modernizare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu au fost montați stâlpi metalici care asigură iluminatul public.  

,,Facem apel către participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor în zonele în care se derulează lucrări”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde poți vedea cum va arăta aceasta reabilitare,deobicei unde are loc o construcție, este și un afiș cu ce și cum va arăta la final.aici nu vedem nimic ,uni fac trotuarul ,alți asfaltează, alți pun borduri,iar în urma lor alți toaleteaza spatiile verzi pomii,numai că ofac uneori aiurea, la balada unde este Alpha Bank era un nuc ,l-au tăiat, dar au lăsat agață o vita de vie unde se arunca gunoaie ,la fel și în fața amanetului și florarie de la parterul blocului.L54 . astea nu au ieșit în viața lor să dea cu mătura nu mai zic să și ude iarba și florile ,așa că scoateți tot și puneți gazon,acum cât sunteți chiar aici, faceți un lucru bun de la un capăt la celalalt așa cum trebuie măcar acum cel puțin. De 40 de ani de când este dat în folosință blocul de jur în prejur nu sa făcut absolut nimic
0
0
Dale ciobite imediat după montare sunt în multe locuri, vezi și la Dacia-Crama Tohani, Tomis 3-Biserica Catolica-magazinele de fructe, de fapt multe sunt ciobite în paleți, apropo primare, nu poți lua măsuri, poate DNA-ul care doarme, buboiul se va sparge și atunci să vezi cum pute.
1
0
Si noi facem apel catre reprezentanti primariei sa vina dracului sa astupe groapa de pe bl .1 Mai nr . 60 .sa putem si noi sa iesim din bloc .
1
0
La Trocadero s-au pus pe trotuar o multime de dale deja sparte in doua, ca sa nu mai vorbim de dalele si bordurile ciobite care sunt preponderente. Intreaga lucrare este o bataie de joc la adresa cetatenilor si a banului public. DNA sa cerceteze cum se va face receptia finala la terminarea acestor lucrari de mantuiala...
11
0
Nu inteleg ce era in neregula la stalpii de beton ? bani risipiti prosteste sau cel mai probabil cu interes; de parca s-ar fi terminat marile probleme ale orasului; va spun eu una din ele : wc-uri publice in tot orasul, chestie de igiena si bun simt elementar; multe nu doar o duzina, doua si raspandite uniform in toate cartierele; in urma cu 2000 de ani romanii aveau wc-uri publice iar azi alesii nostrii vremelnici au pretentii pana la cer, vorbesc tot timpul de europa si civilizatie si noi nu avem wc-uri
9
3
Moooiee PnL
6
0
Un lucru bun,eliminarea cablurilor trebuia efectuata de cativa ani!
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108