REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinfecție în oraș

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinfecție în oraș

Replica API 7 august 2020 | 00:01 1238

Echipele municipalității acționează zi și noapte pentru dezinfecția străzilor, trotuarelor și aleilor din oraș, dar și a platformelor de deșeuri, locurilor de joacă și aleilor din parcuri.

În această noapte se va asigura dezinfecția pe străzi și bulevarde în cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Inel I.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat pe străzi, alei, trotuare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...este doar apa chioara dupa cate insecte sunt in continuare...dar daca nu a fost zapada sa scoateti ceva de la motorina...ii trageti cu dezinsectia...campania bate la usa si aveti nevoie de bani...
1
0
Nu are niciun effect pozitiv, omorati pasarile dobitocilor
3
0
Parculetul cu loc de joaca ptr. copii amenajat de catre LIDL la intrarea pe plaja MODERN are toata vegetatia uscata!!!!!!!Rusine fagadau!!!STAU si ma intreb ce fac asa-zisi reporteri de teren de nu vad si ei ce mizerie este in tot orasul!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
0
Si strazile din jur sunt pline de pete slinoase, probabil de la pepeni. Un jeg insuportabil. Strazile trebuie spalate cu jet de apa si ceva detergent, nu stiu. E vorba si de mediu.
2
0
Bravo, foarte frumos ! Dar nu trebuia intai sa faceti curat, sa strangeti gunoaiele de pe trotuare si alei ?
4
0
Toata zona verde a orasului este plina de paduchi, paianjeni, rugina, gandaci, muste, tantari. Nu vede nimeni??? Ati stropit cu apa chioara!
4
0
bani spoliati din buget, pt ceva ce nu are efect, mai degraba polueaza aerul
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515