REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
16.1° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Primăria Constanța a oferit 2 autoturisme elevilor de la Liceul ‘Dimitrie Leonida’

Primăria Constanța a oferit 2 autoturisme elevilor de la Liceul ‘Dimitrie Leonida’

Replica API 14 iulie 2020 | 00:00 2145

Primăria Constanța a oferit fonduri pentru Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”. Două autoturisme în valoare de 72.500 lei au fost achiziționate pentru practica elevilor din cadrul unității de învățământ.

Unitatea de învățământ a achiziționat cu fonduri de la Primăria Municipiului Constanța, două mașini noi pe care elevii vor putea să învețe să conducă. ”Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța am achiziționat două autoturisme care ne sunt foarte utile. Noi avem clase de învățământ dual și clase de profesională care au în programa școlară modulul “Conducerea autovehiculelor”, iar ei fac practică de conducere auto și legislație" a declarat Monica Răgușilă, directoarea Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida din Constanța.

Autoturisme de peste 70 mii de lei

Mașinile vor fi folosite pentru clasele din învățământul profesional și dual, deoarece partea aceasta de practică este foarte importantă în formarea profesională a elevilor. “Este vorba despre două autoturisme în valoare de 72.500 de lei, luate prin achiziție de către unitatea de învățământ cu bani prin rectificare bugetară de la Primăria Municipiului Constanța” a declarat Cristina Dragomir, directorul executiv adjunct al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Primăria a mai făcut și alte achiziții pentru liceul „Dimitrie Leonida”

În funcție de disponibilitatea bugetară, toate unitățile de învățământ care depun note de fundamentare pot primi finanțări complementare din partea Primăriei Municipiului Constanța. În urmă cu scurt timp, la Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida” din Constanța au fost achiziționate două table interactive dar și pe parcursul anului precedent Primăria Constanța a alocat o sumă importantă de bani pentru igienizarea sălilor de curs și pentru băile de la internat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica... serios ... Imaginea cu liceul nu e a liceului.. ci a Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti... Chestia cu directoarea il mai gasesti doar la tara... unde lumea nu are multa scoala...
4
0
pai fara aer conditionat...logan cheala...
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389