REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Constanţa a prezentat bilanţul pentru anul trecut: VIDEO! Sunteţi mulţumiţi?

Primăria Constanţa a prezentat bilanţul pentru anul trecut: VIDEO! Sunteţi mulţumiţi?

Replica API 3 ianuarie 2020 | 00:14 780

Primăria Constanţa a întocmit un bilanţ al anului care tocmai s-a încheiat. Pe pagina de Facebook a instituţiei a fost postat un video cu realizările din anul 2019, postarea fiind apoi distribuită de angajaţii primăriei pe mai multe grupuri ale reţelei de socializare.

În materialul video se face referire la:

autobuzele noi,

- staţiile moderne de autobuz,

- 390 biciclete gratuite,

- 56 cabinete medicale şcolare renovate,

- investiţii în şcoli şi grădiniţe,

- apartură de ultimă generaţie în Spitalul de Boli Infecţioase,

- 12 străzi construite de la zero,

- 60 de parcări noi cu 1700 de locuri de parcare 25 de locuri de joacă noi,

- plantări de flori şi arbuşti,

- 32 de mii de cutii cu rechizite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi la el realizari: plantari de flori si arbusti, rechizite. Deci acest individ, efectiv nu are cu ce se lauda. A promis multe proiecte grandioase, dar alea nu le-a dus la implinire si se lauda cu maruntisuri. Prosti sa fim si sa-l mai votam.
0
0
Cel mai mare papagal din istoria orasului. Se crede mafiot, se pretinde a fi un gospodar, dar nu e decat un mare gainar!
3
0
de ce nu spune si de afacerile necurate? sau de parii instalati prin oras? e facacaule mai ai putin si gata pe 20 iti spunem PA la DNA cu tine ...
3
0
hai ca mai e putin si scapam de toata gasca care trebuie sa plece, indiferent unde
4
0
Ai facut doar ptr tine si gasca ta ! Spagi , parandaraturi la greu , praf in ochi - ai facut blocuri in fata blocurilor , ai blocat investitii ... ai cheltuit banii Orasului doar , doar prostesti pe careva ! Rusine - Demisia ... sa ti ei gasca corupta din Primarie ! Astea sunt realizarile tale ! Pata Neagra in istoria Constantei !
7
0
A FOST CEL MAI BUN AN DE CAND ESTI PRIMAR : TU TREBUIE SA CONTINUI PENTRU A TERMINA TOATE PROIECTELE PROPUSE . ESTI CEL MAI BUN DINTRE TOTI TONTI CARE VOR SA CANDIDEZE .
2
12
Toate sunt paleative prost executate.
6
1
Si multi bani aruncati pe iarmarocul din parc, unde se scalambaie zane trecute de cincizeci de ani.
4
0
Stelian Ion primar! USR la locale PNL la parlamentare ! VOTEZ!
8
4
Tu chiar crezi ca ai facut ceva in orasul nostru?Te inseli amarnic!Ai fost ales din inertie si o sa pierzi tot! Iti dau garzntii uni si altii dar degeaba!
16
0
Sunt foarte multumit! Mai stau mult? Sa-si ia fagabou toata gasca de machidoni si sa plece unde a dus mutu'iapa!
18
1
Auzi la el realizari: plantari de flori si arbusti, rechizite. Deci acest individ, efectiv nu are cu ce se lauda. A promis multe proiecte grandioase, dar alea nu le-a dus la implinire si se lauda cu maruntisuri. Prosti sa fim si sa-l mai votam.
25
3
Nu ai facut nimic Ai pus taxa pe fiecare strada Pt parcare Nu ai facut nimicccc Hot ai fost linga mazare Hot si acum
26
1
F. multumit! Fagadau primar, ce Cupsa-Mucsa sau ala de la ciuma neagra, Stelica.
2
24
Tu gandesti?Ai tras niste marcaje si asta numesti tu ai creat?Ai asfaltat 12 strazi dintr un total de sute de strazi? Bai baiatule NU AI FACUT NIMIC!
32
1
Vine avocatul lui mazare, stelian ion, sa continue ce a facut fagadau. Il are si pe samsarul de masini Caragheorghe, care vrea vice primar. Hai cu samsarul
18
7
sa scapam de haita asta toxica! votez pnl la consilieri, stelian ion la primar dar PSD la guvern. nu-mi place atiotudinea lui iohanis iar usr din pacate nu este o alternativa!
8
28
Unde sunt cele 40 de promisiuni din campanie? Rusine, dl. Primar, rusine!
29
2
Ma primarule invata si tu odata sa dai un raport clar in care sa le spui tot adevarul Constantenilor, pentru ca asa cum scrie in articolulu asta:eu Fagadau am facut si incepi enumerarea nu este un raport real ci o lauda de sine.BANI MA PRIMARULE,SPUNE CATI BANI AI CHELTUIT IN 2019.SI PENTRU CE ?,dupa care poti sa spui acelasi lucru si pentru fiecare an in care ai fost primar.
29
2
ti-ai pus fututii din primarie sa minta manca-mi-ati cacatul !!! Va tataie curul !!! Oricine vine in locul tau da afara toata sleahta de muisti putori si lingai !!!
28
2
Nu pot posta un mesaj critic dar decent ptr ca "contine caractere nepermise"
16
2
Scoate taxa de parcare pentru constanteni si vom fi multumiti!!
19
8
sa ii multumescu primarului pt ca isi face treaba este ca atunci cand ii multumesti bancomatului ca iti da bani
27
1
Daaa,sunt foarte multumit de sala polivalenta,sunt foarte multumit cum arata cazinoul dupa restaurare.felicitari fagadau
37
1
Fagadaule si cu toata shleata de corupti...faceti si voi anul asta o vizita definitiva lui Mazare...si ramaneti acolo definitiv!!! Asta pt bataia de joc de spatiile verzi din Cta...constructii peste constructii...multumesc de blocul din fata geamului...ordinarilor! DNA sa va cante prohodul ,blestematilor! .
41
3
Fagabou haida haida hu ia valiza si te du ! Dna-ul primaria sa o viziteze pe spagari sa-i lichideze ! Mafia bugetara la puscarie cu voie buna si veselie ! La anu si la multi ani
36
5
Sa fie clar: pt asta sunt platiti ! Daca au curaj, sa faca un sondaj de opinie si atunci vor vedea cat de multe nemultumiri sunt. Asa-i, s-a asfaltat si sunt autobuze noi, asta se vede s-au plantat floricele si pomi, asta nu ve vede pt ca orasul a fost jupuit de pomi. Se mai vede grija fata de pensionari ! Se vede vicele Babu care nu are ce cauta in acest post, se mai vad tiganii, blocurile pe spatii verzi, mizeria, aroganta si incompetenta cohortei de angajati Radet si Raja, se vede ca nu sunt fonduri UE, ca locala-i vai de capu'ei. Nu se vad parlamentarii PSD decat la mangle! Adica mult-----
36
3
Cel mai slab primar din istoria Constantei. Un imbecil.
56
5
la "realizari" mai poate adauga: mizeria, cainii, cersetorii, tiganii, etc
40
5
Mai stilpisor ai facut rahatul praf cu politia ta care ridica masinile sa stringi bani la primarie. Apropo cit te-a costat revelionul din piata Ovidiu. Cit ai platit pentru fiecare "cintaret"?
36
7
NU. Cel mai slab primar din istoria orasului!
40
6
Tinand cont ca a luat orasul de la zero, pardon, minus, ma declar multumit.
7
49
Constanta 300k locuitori. Hai sa facem procentele, cate strazi, cate biciclete, cate locuri in gradinite, cate PARCARI samd per locuitor. Va bagati? parafrazand o reclama : PUTZIN, FOARTE PUTZIN. Fagadau, ia BMW-ul ala AL TAU serie 7 .. 7! si du-te acasa ... sa construiesti casa aia proiectata de fostii arhitecti de casa ai lu Mazare. Modestule, bugetarule dar , mai ales, NEPUTINCIOSULE.
47
3
v-am facut ma sarakilor. hai mars sa platiti taxe dava drecu. eu va fac multe si voi marlaniti. uite am 99de mii de canalizari in care sa va rupeti jafurile. hai mars sa bagati bani in ele. eu am sheptar cadou
33
5
Fagabou, da-te-n sloboz ca orasul e prafao.
46
5
fagadau ti-au dat aripile? pentru ca anul acesta te zburam......
58
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108