REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
12.4° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Primăria Constanța anulează achiziția serviciului de capturare a câinilor fără stăpân

Primăria Constanța anulează achiziția serviciului de capturare a câinilor fără stăpân

Replica API 27 noiembrie 2020 | 21:20 1702

Primăria Municipiului Constanța anulează achiziția ”Serviciului de capturare, transport şi predare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanța”. Această decizie a fost luată ca urmare a faptului că a fost semnat contractul pentru ”Servicii de consultanță privind întocmire Studiu de fundamentare în vederea stabilirii oportunității concesionării serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Constanța”, în urma căruia, în Regulamentul de organizare și funcționare al serviciului vor interveni modificări, care vor fi supuse dezbaterii publice și aprobării prin hotărâre de Consiliu Local.

De asemenea, în cel mai scurt timp, vor fi demarate procedurile necesare pentru reamenajarea și modernizarea adăpostului public pentru câini fără stăpân al municipiului Constanța.

Reamintim că de joi, 26 noiembrie, în municipiul Constanța nu se mai capturează niciun câine. Adăpostul public este plin, iar echipele Serviciului Gestionare Animale Abandonate vor acționa doar în situații de urgență.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fagadau i am dato lu nevasta-ta stil maidanez stiai asta ?
0
0
bravo, de ani de zile se dau milioane de lei la hingheri,spolierea banului public.. castrati masiv si se reduce nr de caini.. si nu mai mancati rahat, nu sunt nici leul manelistului si nici numerosi
6
0
cineva mananca cacat.ieri,joi 26 noiembrie, hingherii erau in zona Pescarie ,cainele prins era alb.
1
2
scapati orasul de maidanezi, ne dorim un oras curat si sigur, vrem sa ne lasam copii afara fara grija ca vor fi muscati de maidanezi !
4
7
Unde sunt promisiunile ca o sa aveti grija sa fie un oras curat? Tot cu kkt de caine pe pantofi ramanem???Asa o sa ne anuntati si ca Polaris-ul isi inceteaza activitatea??
7
7
Chitac e un pensionar de lux fara nicio treaba cu administratia publica, dupa cum au putut vedea cei din primarie care au interactionat cu el pana acum. PNL nu promoveazain functii publice profesionisti ci executanti docili ceea ce il face la fel de daunator ca PSD.
4
4
Sunt abandonati de bipezi desi legea obliga ca toti posesorii de caini sa ii sterilizeze si microcipeze iar abandonul e infractiune. Vai de ei de caini doar nu plou cu caini, snt aruncati de nenorocitii de oameni. Sa faca controale faca au cainii sterilizati si inregistrat sa intre cu politia in toate cartile numai asa se rezolva situatia. Si daca ii aduna acum pe toti in 2 luni CEO din curtile bipezilor care ii arunca iar umplu strazile. Mentalitate de tarani neevoluati si necivilizati as prindem as ii omoram in loc sa se mear la cauza sa se rezolve adica sterilizare si PEDEPSIREA abandonului
11
3
Minciuni pe ne liste gestionate de catre Amiral. Maidanezii au invadat strazile si nimeni nu spune nimic.
11
8
De ce l-am schimbat pe fagadau ? Ca sa ne muste cainii lui Chitac. Inca doua mistouri ca asta si deja incepe sa imi para rau ca l-am votat pe amiral.
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389