REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

PRIMĂRIA Constanța caută EVALUATOR pentru BUNURILE IMOBILE

PRIMĂRIA Constanța caută EVALUATOR pentru BUNURILE IMOBILE

Replica API 1 noiembrie 2021 | 11:41 1022

Autoritatea publică locală pune la bătaie un contract de peste 1 milion de lei. Despre ce este vorba? Ei bine, se caută un prestator pentru serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) aflate în proprietate privată a municipiului Constanța, precum și bunuri imobile aparţinând domeniului public al municipiului Constanța, însă aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat. De menționat este faptul că, pentru acest contract, condițiile de eligibilitate sunt stricte.

Primăria Constanța a lansat o licitație publică pentru atribuirea unui contract ce vizează serviciul de evaluare a bunurilor imobile aflate în proprietatea privată a municipiului Constanța, precum și bunuri imobile aparţinând domeniului public al municipiului Constanța, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat. Conform informațiilor acordate de reprezentanții Primăriei Constanța, achiziția a fost necesară pentru stabilirea valorii de piață a terenurilor aparținând municipiului Constanța precum și pentru stabilirea valorii terenurilor aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar. „Este un serviciu pe care îl avem din 2003.Condițiile de eligibilitate sunt stricte. Ofertanții trebuie să fie membrii ANEVAR/UNEAR. Toate terenurile pot fi găsite în HCL 451/2017”, a declarat pentru Replica, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

Sursă foto: Captură HCL 451/2017 - Parcuri publice

Contractul e împărțit pe două loturi

Valoarea totală estimată a licitației este de 1.180.686,8 lei și este împărțită în două loturi astfel: serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) aflate în proprietate privată a municipiului Constanța - 549.146,00 lei (valoare fără TVA); serviciul de evaluare bunuri imobile aparţinând domeniului public al municipiului Constanța, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat - 631.540,80 lei (valoare fără TVA).

Sursa foto: evaluator-imobiliar.ro

Cine poate lua decizii în acest contract?

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionut, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Felicia, administrator public; Călin Viorela Mirabela, secretar municipiu-Consiliul local Constanța; Frigioiu Marcela Mariana , director executiv Direcția financiară; Gheorghe Georgeta, director executiv adjunct Direcția financiară; Dobre Oana , șef serviciu Financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector Direcția financiară; Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Nilghiun Manea - șef serviciu Achiziții publice; Camelia-Petruta Mocanu - șef serviciu Directia financiară.

Sursa foto: evaluator-imobiliar.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212