REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Constanţa consultă piaţa. Caută cele mai bune preţuri pentru ştampile şi vopsea premium

Primăria Constanţa consultă piaţa. Caută cele mai bune preţuri pentru ştampile şi vopsea premium

Replica API 5 februarie 2019 | 00:57 362

Zece ştamplie, dintre care şapte pentru Starea Civilă

Primăria Municipiului Constanţa a lansat două anunţuri de consultare a pieţii, unul privind determinarea valorii estimate pentru achiziția de ștampile necesare Direcţiei Locale de Evidenţă Persoane, Serviciul Stare Civilă, şi un altul pentru achiziția de vopsea emulsionată premium și grund accrilic alb pe bază de apă necesar autorităţii locale pentru uz interior.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: memis.kenan@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, Bulevardul Tomis numărul 51.

Zece ştamplie, dintre care şapte pentru Starea Civilă

Un număr de şapte ștampile numerotate de la numărul 1 la numărul 7, având următorul text: “ROMÂNIA, PRIMĂRIA MUN. CONSTANȚA, DIRECȚIA LOCALĂ DE EVIDENȚĂ PERSOANE, SERVICIUL STARE CIVILĂ”.

Alte două ștampile numerotate de la numărul 1 la numărul 2, având următorul text: “ROMÂNIA, PRIMĂRIA MUN. CONSTANȚA, DIRECȚIA LOCALĂ DE EVIDENȚĂ PERSOANE, SERVICIUL EVIDENȚĂ PERSOANE”.

O ștampilă cu numărul 254, având următorul text: “ROMÂNIA, JUDEȚUL CONSTANȚA, CONSILIUL LOCAL AL MUN. CONSTANȚA, DIRECȚIA LOCALĂ DE EVIDENȚĂ PERSOANE, SERVICIUL EVIDENȚĂ PERSOANE”

Vopseaua este pentru uz interior

Vopsea emulsionată vinilică de calitate superioară, pentru uz interior, pe bază de copolimer PVA - VEOVA conferă o putere ridicată de acoperire și rezistență excepțională la spălare frecventă și la condițiile admosferice nefavorabile. Are

proprietăți de uniformizare foarte bune și creează o suprafață plană netedă. Vopseaua emulsionată Vitex poate fi aplicată pe suprafețe din orice material pregătite în mod corespunzător. Nu emană niciun miros în timpul aplicării deoarece nu conține amoniac.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108